samarbete

Restaurangen på Hooks Herrgård

Inlägg i samarbete med Hooks Herrgård
 Vi åt en härlig trerättersmeny med vinpaket till. Förr valde jag oftast bort vinpaketet av 
kostnadsskäl, men jag har genom mitt jobb blivit varse om vilken fantastisk matupplevelse
 det blir när mat och vin är i samklang.

Något suddig Anna, då det är svårt att få helt skarpa bilder i mörkret.

Till förrätt åt vi :
Rimmad och pocherad torskrygg som serverades med krabbröra, hummeraioli och hummer.

Till hvudrätt serverades 
Älgfilé som serverades med tryffelmousseline, rostade minimorötter och rödvinssås.

 Till dessert så var det 
Hallonsorbet som serverades med yoghurtpannacotta, crème på brynt smör,
 hallonmaräng och svartvinbärspärlor.
Jag tycker att desserten lät hur go som helst, men jag drömmer fortfarande om den goda brylepuddingen som jag åt på Hooks Herrgård i somaras så jag frågade lite försynt om de skulle kunna tänkas gå att byta till den och visst gick det. Den var himmelsk kan jag säga.

Frukosten på Hooks Herrgård är i toppklass. Jag flackar ju runt på hotell landet om och måste säga att enligt mig så bör det finnas sill och lax på frukostbordet när man äter hotellfrukost och det gör det här. De har dessutom en juicepress så man kan pressa sin egen ljus, det är gott det.

Hooks Herrgård är oerhört vacker, gammaldags och verkligen en välbevarad herrgårdsmiljö. Jag tycker att de har lyckats med att integrera den nya delen med spa, gym och resturang med den ursprungliga herrgårdsmiljön på ett väldigt smakfullt sätt.

Jag kan verkligen rekommendera ett besök här. Om man inte vill bo över så kan man ju alltid komma på dagspa, eller boka in sig på middag eller hotellfrukost. Jag kommer definitivt tillbaka.
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »