resor

Momondo – Influencers open world awards


Jag skulle vara jätteglad om ni vill rösta på mitt blogginlägg i från Fridag Brunch på St Regin Hotel i Dubai. Jag älskar mina bilder och tycker att de visar vad ja fick uppleva .
Här hittar ni länken till röstningen.

https://www.momondo.se/content/bloggers-open-world-award?blog_id=1892

Friday Brunch på St Regis hotell har gett mig en av de bästa matupplevelserna jag någonsin haft.

Ja, ni ser själva. Ostron,hummer, musslor,räkor, kött och grönsaker, röror, såser och massor av goda bakverk. Dessutom så ingick all alkohol som drinkar, vin och mousserat vin. Jag som aldrig äter kakor åt bakverk och jag kan säga att mitt hjärta rusade ordentligt efter den sockerkicken.

Åker ni till Dubai, så råder jag er att inte missa brunchen. För ca 1000 kr hamnar ni i mathimlen och får sitta och äta och dricka i fyra timmar.

Fortsättning följer…

Ha det så gott/Anna

One Comment

 • Nicole Travolta

  Effektiv kraftfull kärleksspell för att få din ex älskare tillbaka bråttom efter uppbrott / skilsmässa !.
  Hej allihopa,
  Jag är så upphetsad. Min ex-pojkvän är tillbaka efter en uppbrott, jag är väldigt glad att viljan lever tillsammans igen.
  Min pojkvän av en 4 år bröt mig bara och är 30 veckor gravid. Jag har grått mig själv för att sova de flesta nätterna och verkar inte koncentrera mig under föreläsningar, ibland håller jag mig vaken nästan hela natten och tänker på honom och börjar gråta överallt. På grund av detta slutar jag inte ha energi för min nästa dag klasser, min närvaro har tappat och är alltid i uni och i tid. Generellt är han en väldigt trevlig kille, han avslutade det för att han sa att vi argumenterade mycket och inte kom med. Han har rätt vi har argumenterat under graviditeten mycket. Efter uppbrottet höll jag ringa honom och berättade för honom att jag kommer att förändras. Jag är kär i den här killen och han är den bästa killen jag någonsin varit med. Jag är fortfarande skadad och i misstro när han sa att han inte hade några romantiska känslor mot mig längre som gjorde mig snabbare än en dödlig spruta. Han texter mig då och då huvudsakligen för att kontrollera hur man gör med graviditeten, han är stödjande med det men det är inte rättvist på mig, han textar mig eftersom jag bara vill lura smärtan och inte ha någon stress på grund av graviditeten .
  Jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Ahmed kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en stavning för mig. 17 timmar senare kom min bf till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min bf lever tillsammans lyckligt igen …
  Allt tack till Dr Ahmed om du har något problem kontakta dr Ahmed nu och jag garanterar dig att han hjälper dig. Här är hans kontakt.
  Maila honom på: Ahmedutimate@gmail.com Call / what's-app honom: +2348160153829

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »