samarbete

Tjejkväll på Change på Kungsmässan

Tjejkväll i samarbete med Change 
I tisdags så ordnade jag en tjekväll ihop med Tjejerna på Change på Kungsmässan i Kungsbacka. 
Jag hade bjudit in flera goa tjejkompisar och Lovisa och Annelie bjöd på bubbel och plockmat. 

Medan vi drack bubbel och njöt av de goda tilltuggen så berättade Lovis som de olika modellerna av Bh´ar som finns i butiken och Lovisa berättade att de har allt i från storlek 60-100 kupa A-M.

På bilden ser vi när Paulina får hjälp av Lovisa att få rätt mått på sin Bh.
Lovisa berättade att det oftast är som så att man tror att man har en Bh-storlek men när man väl blir mätt som brukar det vara att man har en annan storlek. Så var det för mig. Jag trodde jag hade 80 B men det visade sig att jag har 75 DD. Och jag måste säga att jag nog aldrig har haft någon Bh som har suttit så bra som den jag köpt på Change.
Lovisa i full färd med att plocka fram bhár till tjejerna om stod i provhytterna.

 Charlotte minglar runt.

Till vänster ser ni mitt senaste Bh inköp, så snygg och superfin på. Paulina provade Bh`n till höger och visst är den fin i ryggen. (båda bh modellerna har samma sorts korsande band i ryggen.)

Jessika i full färd med att spana in de olika bikinimodellerna.

 Paulina hittade en bikniöverdel som var som gjord för henne, den satt som en smäck!

Jag kan varmt rekommendera den här biknimodellen, har köpt en sådan fast svart. Den är perfekt, sitter uppe utan att man behöver knyta banden runt halsen och på så vis slipper man få några ränder. Hade jag kunnat hjula så tror jag faktiskt att brösten hade stannat kvar i kuporna så stadig och bra är den, det ni!

Vill du också gå på tjejkväll på Change i din stad?
Bestäm ett datum med personalen i din butik och samla ihop ett gäng tjejer ( 8-15 personer)
Buiken bjuder på Bubbel och tilltugg och du och dina tjejkompisar får fina rabatter.
Jag och mina vänner har fått mersmak och jag kommer definitivt orda en tjejkväll på Change igen!
Ha det så gott/Anna

2 Comments

 • Nicole Travolta

  Effektiv kraftfull kärleksspell för att få din ex älskare tillbaka bråttom efter uppbrott / skilsmässa !.
  Hej allihopa,
  Jag är så upphetsad. Min ex-pojkvän är tillbaka efter en uppbrott, jag är väldigt glad att viljan lever tillsammans igen.
  Min pojkvän av en 4 år bröt mig bara och är 30 veckor gravid. Jag har grått mig själv för att sova de flesta nätterna och verkar inte koncentrera mig under föreläsningar, ibland håller jag mig vaken nästan hela natten och tänker på honom och börjar gråta överallt. På grund av detta slutar jag inte ha energi för min nästa dag klasser, min närvaro har tappat och är alltid i uni och i tid. Generellt är han en väldigt trevlig kille, han avslutade det för att han sa att vi argumenterade mycket och inte kom med. Han har rätt vi har argumenterat under graviditeten mycket. Efter uppbrottet höll jag ringa honom och berättade för honom att jag kommer att förändras. Jag är kär i den här killen och han är den bästa killen jag någonsin varit med. Jag är fortfarande skadad och i misstro när han sa att han inte hade några romantiska känslor mot mig längre som gjorde mig snabbare än en dödlig spruta. Han texter mig då och då huvudsakligen för att kontrollera hur man gör med graviditeten, han är stödjande med det men det är inte rättvist på mig, han textar mig eftersom jag bara vill lura smärtan och inte ha någon stress på grund av graviditeten .
  Jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Ahmed kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en stavning för mig. 17 timmar senare kom min bf till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min bf lever tillsammans lyckligt igen …
  Allt tack till Dr Ahmed om du har något problem kontakta dr Ahmed nu och jag garanterar dig att han hjälper dig. Här är hans kontakt.
  Maila honom på: Ahmedutimate@gmail.com Call / what's-app honom: +2348160153829

  • Jessica Tremblay

   Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2. Pengar stava / lycka till stavning
   3. Om du vill stoppa din skilsmässa
   4. Skyddsspel
   5. Få jobbstavning
   6. Kampanjer
   7. Få pengarna tillbaka.
   8. viktminskning stavning
   9. Kärlekstavning
   10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
   11. Graviditetsstavning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »