mitt hem

Intervju med mig i Markbladets Näringslivsbilaga

Klicka på bilden så kan ni läsa texten

För några veckor sedan fick jag ett samtal i från journalisten Eric Nilsson som ville skriva om mig i Markbladets Näringslivsbilaga som ges ut i min kommun (Marks kommun) och i dag är jag med. Är verkligen supernöjd då Eric har skrivit en jättefin artikel om mig.
#tryckfelsnisse har varit framme – Jag jobbar för Aller förlag med.

Ha det så gott/Anna

2 Comments

 • Jessica Tremblay

  Hej, jag är inte här, men du måste också uppmana människor som står inför civil- eller förhållningssätt. Om Dr Ogundus fantastiska verk, email: [drogunduspellcaster@gmail.com] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [drogunduspellcaster@gmail.com] om du står inför någon form av problem
  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2. Pengar stava / lycka till stavning
  3. Om du vill stoppa din skilsmässa
  4. Skyddsspel
  5. Få jobbstavning
  6. Kampanjer
  7. Få pengarna tillbaka.
  8. viktminskning stavning
  9. Kärlekstavning
  10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
  11. Graviditetsstavning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »