mina reportage

Vår Medelhavsinspirerade oas

 Älskar vår terass, ett så mysigt litet krypin.

Grönsaker och sallad är nog det bästa jag vet.

Uppdukat till lunch med bl,a  goda ostar och oliver .

Vi odlar grönsaker till husbehov och det är helt underbart att tassa upp på morgonen och plocka in färska örter och sallad.

Här sitter jag och njuter av solen och i handen har jag ett glas rosé som min man och 20- åriga son har tillverkat själva.

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
I senaste numret av Boligdröm är min medelhavsinpirerade oas med. Vår terrass är täckt med vinrankor och det är helt fantastisk att sitta därunder, det känns lite som om man är utomlands. Vårt senaste tillskott i trädgården är en vedeldad tunna som vi gärna badar i till månens sken.
Ha det så gott/Anna

One Comment

 • Jessica Tremblay

  Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska arbete, email: drogunduspellcaster@gmail.com jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakt med mig och jag gav alla de föremål som han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2. Pengar stava / lycka till stavning
  3. Om du vill stoppa din skilsmässa
  4. Skyddsspel
  5. Få jobbstavning
  6. Kampanjer
  7. Få pengarna tillbaka.
  8. viktminskning stavning
  9. Kärlekstavning
  10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
  11. Graviditetsstavning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »