mina reportage

Vår Medelhavsinspirerade oas

 Älskar vår terass, ett så mysigt litet krypin.

Grönsaker och sallad är nog det bästa jag vet.

Uppdukat till lunch med bl,a  goda ostar och oliver .

Vi odlar grönsaker till husbehov och det är helt underbart att tassa upp på morgonen och plocka in färska örter och sallad.

Här sitter jag och njuter av solen och i handen har jag ett glas rosé som min man och 20- åriga son har tillverkat själva.

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
I senaste numret av Boligdröm är min medelhavsinpirerade oas med. Vår terrass är täckt med vinrankor och det är helt fantastisk att sitta därunder, det känns lite som om man är utomlands. Vårt senaste tillskott i trädgården är en vedeldad tunna som vi gärna badar i till månens sken.
Ha det så gott/Anna

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »