samarbete

Halterneck bikini

 Samarbete med Change Lingerie

Här hittar ni den blå bikinin

Jag är nyss hemkommen i från Dubai. Har tillbringat en vecka på beachclubbarna 

Med mig i resväskan hade jag med mig tre nya fina bikinis från Change. En halterneck modell som sitter uppe hur bra som helt. Då jag älskar sol och inte vill ha några ränder så tog jag helt enkelt och knöt banden runt ryggen och bikinin satt fortfarande som en smäck.

Jag köpte även den här fina hallonröda bikninin som även den har knyt i nacken.

Och så blev det en svart med då det är skönt att ha några att alternera mellan.
Jag gissar att jag kommer få stor användning för dem i sommar då vi skall tillbringa tre veckor i Kroatien.
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »