Reklam,  sovrum

Hotellkänsla hemma

Reklam för Hilding – Family Plus Kontinentalsäng

Hotellrum på hemmaplan, ja det är vad vårt gästrum kan tituleras som!

Alltså denna säng, en 160 cm bred Family plus kontinentalsäng. Den är så otroligt skön!

Jag sov för första gången i den den här veckan, mannen har haft influensan och jag orkade inte höra på hostandet så jag stängde dörren om mig, drog för mörkläggningsgardinerna för fönstret och kröp ner i sängen, helt fantastiskt underbart skönt måste jag säga.Hotellfrukost

Sen så har jag unnat mig en lyxig frukost i sängen med, det ni, ja det kallar jag hotellkänsla på hemmaplan.

Jag har valt klädseln Eco brungrå och en vägghängd trägavel i kulören rökt som vi placerat högt upp på väggen för att väga upp sängens storlek i rummet då det inte är så stort.
Visst är gaveln snygg, jag gillar verkligen mörkt trä, det skapar liv. Benen är i samma kulör som gaveln.

Kontinentalsäng

Jag vill verkligen slå ett slag för sängar från @hilding_sangar .
Det är en säng…..
”För människan. För naturen. För livet.
Våra sängar produceras i Sverige och är Svanen-märkta, med bland annat ECOtyg som tillverkas helt utan vatten och PFC-kemikalier, och sängstommar av FSC®-trä från hållbart skogsbruk. Vi är dessutom den enda tillverkaren på marknaden vars hela sängsortiment rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Vi ser till att ligga steget före så att du kan sova riktigt gott, med gott samvete.”

Kika in till Hilding och inspireras, kanske hittar du din nästa säng där!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »