Reklam,  resor

Marstrandshavshotell

Reklam för Marstrandshavshotell

I måndags så checkade vi in på Marstrands Havshotell och Marstrandssviten. Jag kan säga att vi blev helt hänförda av utsikten genom fönstren.

Vi bodde mitt emot Carlstens fästning. Jag har aldrig någonsin upplevt en sådan här fantastisk vy. Jag fick lite vibbar av Kroatien och staden Rovinj, inte alls lika men jag kände samma känsla. Tänk att ha denna vy på första parkett! Klart jag badade i det snygga badkaret!

Marstrandshavshotell

Innan vi checkade in på hotellet så blev vi bjudna på picnic som vi intog nere vid vattnet efter det var det dags att svida om till badkläder.

Picnic

Vi startade med tre varv i ”zoonterapipoolen” man gick på olikformade stenar som verkligen kickade igång kroppen, jag fick gåshud delux, efter det var vi redo för varma bad & bastubad och kalla havsbad.

Basta

Kvällen avslutades med god mat i restaurangen. Jag som har många matallergier fick fantastisk hjälp av personalen att sätta ihop rätter till mig.

Jag åt råbiff till förrätt & entrecote och sallad till huvudrätt! Min dotter som var med mig


åt rätterna som de var utifrån menyn och hon var supernöjd, och hon tyckte att desserten var helt fantastisk.

Gårdagen startade med god frukost,

här finns något för alla oavsett du äter allt, eller är Vegan eller glutenintolerant. Marstrandshavshotell bakar sitt egna bröd

och de gör även glutenfritt knäckebröd & veganska sötsaker, det ni! Det kallar jag att inkludera alla!

Vegan

Efter frukost blev det bastu & kalla bad och så avslutade vi i de härliga gungande liggfåtöljerna i relaxrummet, så avslappnande! Efter det blev det en tur över till Marstrand. Carlstens fästning och allt annat var dessvärre stängt men vi får komma tillbaka senare. Såg att de har fästningsspelen i slutet av juli, och det vill vi inte missa, upplevde det när barnen var små och minns det som i går. Det får nog bli att boka en natt på Marstrandshavshotell i samband med det, för det ska va gött att leva! Det gäller att passa att njuta av livet!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »