samarbete

Vackert under -Change Lingerie

Samarbete med Change Lingerie
Just nu har Change Lingerie 40 % *om man köper fyra varor.
(Kan ej kombineras med andra erbjudanden och  gäller ej accessoarer,vardags och bomullstrosor)
När det är 40 % så får man ju passa på man får ju väldigt mycket mer för pengarna då. Jag kom hem med bland annat dessa fina underkläder. Kul med sett tycker jag, då känner man sig extra fin inunder.

Det grå bh`n heter Lauren och är så fin. Älskar den grå spetsen och de fina axelbanden.

Den svarta bh och trosan heter Florence och trosorna är en hipster modell. 
Ett sett i cremevitt av samma modell kom även med mig hem.

 Bh och Trosa Lauren

Bh och trosa Diat 
Ha det så gott/Anna

3 Comments

    • max hannah

      Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr Ogundu, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Dr Ogundus e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare Dr Ogundu. Han är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man … Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskast för att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, han kan vara svaret på dina problem. kontakta den stora doktorn genom detta mail: drogunduspellcaster@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »