trädgården

Kvällssol

Alltså jag älskar dessa härliga varma sommarkvällar. Vi bor på en höjd och solen invid huset går ner vid 17, efter det får vi njuta av solen till klockan 19 uppe vid vår soltrappa vid ladan. I vanliga fall när det är solfattiga somrar så lider jag hårt när solen går ner, men i år när kvällarna är varma och sköna så gör det inget att solen försvinner för det är varmt och skönt ändå.
Jag brukar ta en runda på kvällen, vattna och njuta av trädgården, i går kväll när solen höll på gå ner över trädtopparna fångade jag stunden med kameran.
Ha en skön dag/Anna

2 Comments

  • Veronica

    Jag älskar dessa sommarkvällar, när lugnet lagt sig över samhället och jag kan strosa runt i egna tankar och vattna. Tänker ofta att jag ska lyssna på en podd under tiden men för et mesta kommer jag in och upptäcker att jag glömt podden.

    Kvällarna är verkligen min stund på dygnet!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »