nyår

Italiensk afton i SkåneStyling & Text Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg

I senaste numret av tidningen Drömhem, så är ett av mina favoritreportage med. Det är ett reportage i från Robins trädgård. Robin och jag planerade och stylade upp en Italiensk afton, hur kul som helst. Robin och hans sambo bjöd in goda vänner och så bakades det pizza och skålade i glasen. En toppenkväll jag sent kommer att glömma. Löp och köp, ni måste läsa texten, för det här med Italiensk afton, det är så Robin. 
Ps. det finns recept på den goda pizzan i tidningen.
Ni hittar Robin på Instagram @robinberkuizen

Här kan ni se en video som jag spelade in när vi gjorde reportaget. 

Ps. Robin och hans familj har flyttat sedan reportaget gjordes.
Ha det så gott/Anna

2 Comments

  • Sheryln Coleman

   Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2 Lotteri stavning
   3 Om du inte kan uppfylla din partner
   4 viktminskning stavning
   5 Skilsmässa stavning
   6 marknadsföring i kontor
   7 Få pengarna tillbaka
   8 Graviditet stava för att bli gravid baby
   9 kärleksspell
   10 äktenskapsengagemang och så många fler
   11 Pengar stava / lycka till stavning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »