mina jobb

”Äntligen har vi hittat hem”

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
Det är med stor sorg som jag måste berätta att tidningen Drömhem precis har gett ut sitt sista nummer. Det känns oerhört tråkigt. Första numret kom ut 2005 och ett par år senare publicerades det första reportage som jag och min familj varit med i. Det var i ett julreportage 2009.
Jag är väldigt glad för alla dessa år jag har arbetat med redaktionen på Drömhem, oerhört fina och trevliga människor som har varit lätta att arbeta med.  Det känns också väldigt fint att få avsluta sista numret med att en av våra bilder pryder framsidan av sista utgåvan.
I reportage kan man läsa om familjen Grimmestrands fin hem i Målsryd som ligger strax utanför Borås. Klicka gärna in er till Annas instagram
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »