trädgården

Det läcker in vatten…..


Det efterlängtade regnet,det som skulle vara till godo ställde till en hel del besvär igår. ( Vi har knappt haft något vatten i vår brunn i sommar och har längtat efter regn) 

En av sönerna upptäckte vid 20:00 tiden att det droppade in vatten utanför skafferiet. Inget kul alls men bra att han upptäckte det. Efter ett par samtal senare var mannen på väg till Veddige till en mycket god vän @rogerlysebring som är snickare. Av honom fick vi byggplast och ägnade sen hela kvällen i ösregn att vädertäta utbyggnaden där det läcker in regn. 

Vi var väldigt tacksamma att vår äldsta son var hemma igår. Han stod på stegen ihop med Michael och spikade och plastade och jag stod och lyste med min telefon. När jag kom ner i köket på morgonen så såg jag till min stora glädje att det inte kommit in något vatten under natten. Igår kväll läckte det in knappt 1 msk. Till helgen skall vi skruva ner altanen och täcka taket igen i väntan på att någon snickare har tid att åta sig att lägga om taket..

Håll nu tummarna att vi får tag på en snickare fort och det både blir bra och billigt!
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »