mina reportage

Lantliv hela året – ett Bookazine från lantliv.Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
Fotograf Carina Olander och jag med ett reportage ifrån Carinas fantastiska hem. Detta lilla röda hus, har så mycket själ och charm så man blir alldeles överväldigad av dess atmosfär. Här har Carina hittat hem. 
Hon älskar livet på landet och trivs här långt i från stadens sorl och puls.
Ni kan även se mer av Carinas hem och fantastiska bilder på hennes instagram 

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
Carina och jag har även med ett reportage i från Magnus och Annas fantastiska hus ute på Ingarö. I reportaget kan man läsa om hur de plockat ner och flyttat det gamla timmerhuset i från Småland ut på Ingarö i Stockholms skärgård.Kika in till Magnus på Instagram och läs mer.


Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
Man kan även hitta ett reportage i från Edyta i Mariannelund, hon och familjen bor på en släktgård, en riktig Bullerbyidyll. Så mysigt, genuint och charmigt . In och inspireras på Edytas instagram @edytahammar


Av Anna Truelsen Foto Carina Olander
Sista reportaget vi har med är i från Frida och Davids vackra gamla hus. Kika gärna in till Frida på hennes instagram konto @othiliashem

Ha det så gott/Anna

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »