mina reportage,  samarbete

Mojito, Aperol Spritz , Moscow mule, det är alltid gott med något svalkande efter en dag vid poolen.

(Annonssmarbete med Ving)

Mojito 

Visst är det gott att ta något svalkande i baren efter en dag vid poolen. Moscow Mule är min favorit sedan förra året när jag var på jobb i Grekland, men här på Cooks club serverar de även en otroligt fräsch Mojito, vilket gör att det inte är så svårt att variera sig. För den som vill ha ett alkoholfritt alternativ så finns det flera goda Mocktails att välja mellan.

Här på Cook´s club kan man sjunka ner i de sköna sittpuffarna eller bänka sig invid loungehörnan med de snygga kuddarna i etniskt motiv. Eller varför inte beställa en Cocktail att ta med till poolen och sätta sig på poolkanten och svalka benen i vattnet.

Whiskey sour, görs med riktigt ägg och smakar fantastiskt gott.

Cook´s club har passande nog alltid ”special offer Cocktails ” som kostar 5 euro st. Man kan välja mellan Margarita, Pina Colada, Tequila Sunrise , Long Island Ice, Cosmopolitan. Mycket bra pris måste jag säga då vi all vet vad Cocktails kostar hemma i Sverige (120-140 kr st)

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »