södermalm
mina reportage

”Det känns som om lägenheten är ritad till oss”

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg

Jag älskar mitt jobb och alla härliga människor som jag möter. Ludmilla och Björn är ett par riktiga favoriter. De är så otroligt kreativa och uppfinningsrika. Jag har träffat dem vid två tillfällen. Först var Jonas och jag hembjudna till deras sommarhus där vi gjorde ett reportage till Lantliv som kommer ut i butik i slutet av januari. Det vill ni inte missa kan jag säga. Jag kan berätta att paret gick en svetskurs för att kunna renovera som de ville. Andra gången vi besökte dem var i deras coola lägenhet under takåsarna på Södermalm. En lägenhet som de känner var som om den var ritade för dem. Jag gillar hur de vågar ta ut svängarna. Löp och köp Leva o bo och inspireras av deras kreativitet. Ni hittar Ludmilla här på instagram.

 

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »