papertown
samarbete,  sovrum

”Det går en vind över vindens ängar, det fladdrar till i en tyllgardin”

Papertown

 

 

 

Papertown erbjuder mina läsare  20 % på ett köp med koden TRUELSEN ,

erbjudandet gäller i 7 dagar fram till 23;59 på söndag den 24/3

Det finns en uppsjö av webbutiker med posters. I mitt jobb som inredningsstylist så ser jag många hem fyllda med snygga stilrena posters på väggarna. Jättesnyggt, men för mig svalnar nyhetentens behag ganska så fort när jag har sett samma tavlor i hem efter hem. (Inget illa ment, det säger ju bara att många har väldigt god smak)

Jag har inga posters på mina väggar av den anledningen. MEN när jag halkade in på Papertowns hemsida så var det något helt annat än de gamla vanliga printsen jag såg. Det här var något nytt och fräscht, det kändes lite unikt, måste jag säga.

Jag är väldigt förtjust i gamla fönster och fastnade för tavlan med det gamla vackra fönstret. Fönster har alltid betytt något särskilt för mig. Som tonåring var jag med om en helt magisk upplevelse när jag och en vän besökte ett ödehus, där vi fotade många vackra bilder, det var lite som i denna vackra visa ;

” Det går en vind över vindens ängar det fladdrar till i en tyllgardin”

När jag såg den här tavlan så var det precis dessa strofer jag hörde.

Något mer som jag tycker är oerhört positivt det är att glaset som sitter i ramen upplevs som ett med tavlan. Det blev inga som helst reflektioner i tavlan när jag fotade och det måste jag säga var helt fantastiskt. Reflektioner i tavlor är en av de största utmaningarna som jag har när jag fotar. Det är även ett jättestort problem när vi är ute och gör inredningsreportage, många gånger plockar vi ur glaset om det går, och vid flera tillfällen har vi helt enkelt fått ta ner tavlan för att kunna fota den vyn vi vill fånga. Och ibland så har vi inte kunnat fota där över huvudtaget.

Så heja Papertown, glas som inte inte tar upp andra reflektioner vill man ju ha!!

Jag behöver ha saker på mina väggar som jag kan relatera till, då blir det levande och en del av mig och mitt hem, så funkar jag. Tänker att tavla jag fotat kan vara den första i en tilltänkt tavelvägg

Papertown har en kategori som heter ”perfect pair” där man har parat ihop två motiv som gifter sig bra ihop. Smart va, då det kan vara riktigt svårt att få ihop en helhet med posters som man själv plockar ihop. Papertown har helt klart ett bra sortiment av posters där det finns något för alla.

Jag längtar inte direkt efter höst men när man ser dessa färger på Papertowns snygga fotokonst, då längtar jag efter hösten. Det är allt mysigt att vandra i skogen när gula löv sakta dalar ner. Jag var i Skottland i höstas och hösten där var helt magisk.

 

Papertown erbjuder mina läsare 20 % vid ett köp med koden ”TRUELSEN” , erbjudandet gäller till?

Den här bilden med den gamla bubblan, symboliserar frihet för mig. Hur tänker ni om det ni sätter upp på väggar? Sätter ni upp det ni tycker är snyggt, eller är ni lika ”knepiga” som mig som måste kunna relatera till motivet?

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »