samarbete

Espadrillos

Annons för Africanas.se

Tattoinspiration fotfetish

Jag fick frågan om jag kunde göra lite reklam för Espadrillos i från Afrika och jag kan säga att jag inte behövde fundera särskilt länge innan jag sa ja.

Jag gillar helt enkelt visionen bakom Africanas.se

AFRICANAS VISION

”Africanas är ett kollektiv av unga energifulla entreprenörer från jordens alla hörn, som alla drivs av en vision att sammanknyta Afrika, och dessa starka kultur, med resten av världen, genom att sprida dess skönhet och själ till land och rike – världen över.

Afrikas blodröda sol, dess fantastiska rikedom av nyanser och mönster och den sprudlande själen av Afrikas natur- och djurliv är några av ingredienser som ligger som inspiration i varje produkt som lämnar vår verkstad. Våra skomakare och hantverkare arbetar hårt för att leverera en del av det riktiga Afrika till våra kunder, världen över. Varje produkt är inte den andra lik, men varje produkt har fått lika mycket kärlek.

Det är därför vi, med enorm stolthet kan erbjuda produkter som inte bara är unika i sig, men också tillverkats under rättvisa förhållanden med kärlek och passion av personer som brinner för vad dem gör.”

Välkoma till Africanas – Sätt färg på vardagen!

Visst låter det bra! Jag måste säga att Espandrillosen är supersköna. Först trodde jag att de var för små, men efter att ha gått i den en kort stund så satt de som en smäck.

 

Det som jag tycker är kul är att varje sort färgkombination har sitt namn och historia.

espadrillos

Skorna som jag har valt heter Light, 

Espadrillos, kallas även espadriller, är det stilsäkra och perfekta alternativet för alla sommarens soliga dagar. En typ av lågskor, eller sandal, i tunt tyg som gör dem luftiga och svala när hettan ligger på. Smidigt att snabbt sticka i fötterna och dem tar ingen plats i bagaget.
Espadrillos för både dam och herr, tillverkade i 100% bomull med en bekväm slitstark gummisula.
Kanonhärliga espadrillos i en fantastisk gul nyans, men en touch av brunt.”
Ha en fin kväll/Anna

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »