vardagsrum

Dahlia

Min farmor odlade massor av blommor när jag var liten. Jag älskade hennes dahlior & gladiolus. Farfar tyckte de kunde stå kvar ute, där stod de sig bäst, han tyckte helt enkelt att blomvattning luktade för illa efter ett par dar. Farmor tog in en bukett då och då men de mesta av blommorna satte hon på kyrkogården på släktens gravar. Som liten följde jag med henne och min uppgift var att skölja ur de höga stenvaserna och jag får nog hålla med farfar, det luktade för illa alltså.

Jag älskar Dahlior, för de väcker så mycket fina minnen till liv och jag hoppas på att kunna ha en prunkade dahlia rabatt till nästa sommar.

Har ni något tips på hur man får dahlior att trivas inne. Jag tycker inte att de står sig så bra.

Ha det så gott/Anna

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »