vardagsrum

Dahlia

Min farmor odlade massor av blommor när jag var liten. Jag älskade hennes dahlior & gladiolus. Farfar tyckte de kunde stå kvar ute, där stod de sig bäst, han tyckte helt enkelt att blomvattning luktade för illa efter ett par dar. Farmor tog in en bukett då och då men de mesta av blommorna satte hon på kyrkogården på släktens gravar. Som liten följde jag med henne och min uppgift var att skölja ur de höga stenvaserna och jag får nog hålla med farfar, det luktade för illa alltså.

Jag älskar Dahlior, för de väcker så mycket fina minnen till liv och jag hoppas på att kunna ha en prunkade dahlia rabatt till nästa sommar.

Har ni något tips på hur man får dahlior att trivas inne. Jag tycker inte att de står sig så bra.

Ha det så gott/Anna

One Comment

 • Mia Coman

  Draga Anna,
  Este foarte eleganta si rafinata masa aranjata cu superbele dalii. Mai ales ca pentru tine inseamna… mult mai mult.
  Arata superb totul, culori, texturi!
  E adevarat ca daliile ca si florile de camp, fac foarte repede sa miroase nu prea bine apa si vasul. Inafara de a schimba apa si de spala vasul zilnic, nu stiu altceva. Dar cu toate aceste merita. Pentru mine nu e nimic mai frumos decat florile de camp/gradina, aranjate usor dezordonat.
  Multe salutari si un sfarsit de saptamana minunat, Mia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »