outfit

Sunflowerfield

 

Hej, från mej!

Tänkte berätta lite kort om mig, så alla ni som hittat hit på senaste tiden får veta lite mer om vem jag är och vad jag jobbar med.

Jag  är 43 år gammal, har man & 4 barn som är 23,21,20 och 15 år. (Yes jag blev mamma när var 20 år)

Jag älskar sommar och sol och kan inte få nog av sommarvärme. Överlever de andra årstiderna för att jag gör det bästa av situationen och ser till att njuta av det som varje årstid ger, även om jag helst bara vill ha 30 grader året om.

Jobbar sedan 10 år tillbaka som inredningsstylist & skribent, med uppdragsgivare  som Bonnier,Aller och Egmont, samt driver bloggen annatruelsen.se och detta instagram konto, där jag visar upp bilder från mitt hem, i från hemmen jag besöker för reportage och bilder i från samarbeten med företag, allt i från resebolag till färgbutik.

innan jag startade mitt företag i aug 2009 hann jag jobba 15 år som undersköterska inom äldrevården.

vårt hus är i från 30-talet och vi har bott här i 10- år och har renoverat det i omgångar. Senaste renoveringen var kök,matrum,vardagsrum & hall.

älskar att bo på landet och har skogen inpå husknuten. Jag odlar grönsaker och på min tallrik finns det mestadels grönsaker, men även,fisk,seafood o kyckling. Äter minimalt med kött från gris & ko.

lika mycket som jag älskar livet på landet så älskar jag fart och fläkt, medelhavsregionen,orientaliska toner, storstad,nattliv och galej. Och jag älskar att klä upp mig i klänning och högklackat. En skön kontrast till vardagen där jag går runt osminkad med bröddeg under naglarna.

Ha det så gott/Anna

2 Comments

    • Anna Truelsen

      Tack snälla! Jag är dessvärre självlärd så jag kan inte tipsa om någon kurs, men jag vet att det finns flera distanskurser inom inredning. Är det något du drömmer om att gå ?
      Ha en fin helg/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »