Matrummet,  samarbete

Blocketfynd

Inlägg i samarbete med Beslagdesign

Beslagdesign

Dörrhandtaget Balder i mässing och svartlackerat trä kommer i från Beslagdesign

våra blocketfyndade 1800-taladörrar är helt klart ett av våra bästa blocketfynd. Där de sitter i dag fanns tidigare ett stort valv, inte min cup of Tea om man säger så. Dörrarna och de gamla korspostfönstren gav helt klart tillbaka huset sin själ.  De har länge varit utan handtag, men nu är det åtgärdat. Handtaget Balder från Beslagdesign är som klippt och skuret för dörren. Vi skruvade i handtaget i de gamla hålen så det är lite skevt o vint men dörrarna är gamla och jag vill hellre att det ska synas att de är det än att allt ska ge uttryck av bytt och perfekt. Här hittar ni handtaget.

Ha det så gott/Anna

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »