pappersstjärna
Jul,  samarbete,  sovrum

Pappersstjärna på ett nytt sätt.

Inlägg i samarbete med Markslöjd

Blinka lilla stjärna där.

Det ju helt klart något alldeles magiskt med en stjärnhimmel, minns när jag var liten och låg i snövallarna och storögt tittade på stjärnhimmeln och försökte se stjärntecknen, helt klart inspirerad av det årets julkalender med Sif Ruud & Johannes Brost, två fantastiska skådespelare som dessvärre har gått ur tiden. Sedan 1981 och jag var fem 1/2  år så har jag älskat stjärnor, såpass mycket att jag har gjort egen stjärnhimmel i mitt sovrum.

Klicka in er till markslöjd och skaffa er ett par stjärnor att dekorera med till Advent med.

Trevlig helg/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »