samarbete,  trädgården

Dags att behandla trädäcket!

I samarbete med M & P Paint & Coatings 

Trall

Här kommer ett supertips från mig:)

För några dagar sedan tvättade jag trappan utanför köket med högtryckstvätten och använde mig av Thompson’s waterseal Deck Wash som rengör trät från mögel och bleker det milt. Två dygn senare så behandlade jag trallen på trappan med Thompson’s one coat water seal.  En produkt som är otroligt lätt att använda, ser ut som ”utspädd mjölk” och doftar inte starkt, vilket jag verkligen uppskattar då jag är känslig för starka dofter. Man behöver bara applicera en gång sen så är det klart. ”Thompson’s One coat water seal är en unik mikroemulsion av kisel som tränger in i trät och gör det avvisande mot smuts och vatten.” Trät kommer bli snyggt  ljust silvergrått. Efter ett år gör man en ny strykning och sen håller behandlingen upp till 10 år. Längtar efter att jag kan behandla vår nybyggda terrass med detta medel, det är ju så snyggt med trall som går åt grått.

tryck på texten nedan för att se hur jag använder produkten.
IMG_6146

ni hittar produkten hos färghandlaren och på Hornbach

Ha det så gott/Anna

One Comment

  • Jenny

    Hej Anna! Jag undrar bara om du fortfarande är nöjd med produkten efter ett år. Har hört att det kan bli halt av den är det något som du märkt av? Vi håller på att fundera på vilket alternativ vi ska välja då vi inte är sugna på olja…/ Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »