hallen,  samarbete

Förändra med färg!

I samarbete medBenjaminmoore sverige
Måla om

Möblerna har bytt plats hej vilt den senaste tiden. För inte alls så länge sedan så visade jag er mitt nybetsade skåp i hallen. Dagen efter jag la upp bilden flyttade skåpet till matrummet, efter att jag fått en snilleblixt och skänken fick flytta tillbaka till hallen då jag kände att den hörde hemma där.

Sedan nån veckan tillbaka har skänken fått ny färg och nya beslag, något som den saknat i alla år. Färgen heter Sparrow AF-720 i från Benjaminmooresweden . Jag tycker att skänken kom mer till sin rätt i den här nyansen, vad tycker ni?

Jag valde denna nyans för den passar ihop med kulören metropolitan som är målat på väggarna i rummen bredvid. Enligt mig så är nyans Sparrow den perfekta grå, är helt kär i den.

Benjaminmoore.se finns ett stort urval av kulörer och man kan beställa hem provburkar från deras webshop och slipper ta sig ut till butiken, det kan ju vara skönt  i dessa tider.

Ha en fin dag/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »