resor,  samarbete

Ästad vingård

Reklam för Ästad Vingård 

Tänk att jag behövde åka ända till Dubai för att uppskatta att basta. Där var det så varmt att jag sa att efter detta så kommer jag gilla att bästa och så har det blivit.

På Ästad Vingård får bastuälskar verkligen sitt lystmäte tillfredställt. Sinnenas spa bjuder på en totalupplevelse för kropp och själ. Jag är helt såld, måste boka in ett dagspa där snart, har turen att bara bo 45 minuter där i från.

Det finns flera olika basturum i spadelen. Älskar dem alla, men trivdes oerhört bra i den där man kunde ligga i hängstolar och lyssna på fågellivet i från Åkulla bokskogar, det var fantastiskt.

Eller vad säger ni om en dusch där man låg ner och kunde välja tre olika program som var både avstressande och energigivande.

Poolen inne med 29 grader var skön att svalka sig efter ett bastubad och poolen ute med 39 grader var inte så dum heller.!

Vi bodde i en svit med utsikt över omgivningarna och det var en oerhört fin upplevelse med ett rum som hade både bastu, dusch och ett vackert badkar i Sten.

Ett extra stort Tack till köket som svängde ihop 4 rätters till mig med ingredienser som jag tål och inte får allergireaktion av.

Nästa gång vi ska hit så hoppas jag på att kunna gå på vinprovningen o testa vinet som odlas och tillverkas på plats, men just nu kör jag helt alkoholfritt för att hjälpa min kropp att hantera alla allergireaktioner som jag haft de senaste veckorna. Mer om detta i ett inlägg inom kort!

Jag kan verkligen rekommendera ett besök på Ästad Vingård här trivs man!

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »