kök,  samarbete

Nu är köksväggarna mörka med

I samarbete med Benjaminmoore.seKöksinspiration

För två år sen var allt vitt här men i samband med att vi renoverade kök & matrum så var jag redo för lite murrigare väggar och nu två år senare så vågade jag måla med en riktigt mörk färg från benjaminmoore.se i kulören S5000N som är en neutral grå kulör. Har målat med färgen Scuff-x som är en otroligt tålig färg. Går att torka av och tål hårt slitage, en grymme färg helt enkelt.

Det bästa med benjaminmooresweden färg är att den är oerhört pigmenterad och otroligt dryg. Och om jag ångrar mig efter några månader och t ex vill ta ner hyllan så spacklar jag bara igen hålen och tar fram färg & rollern och målar endast ytan jag spacklat. Det nya och gamla lagret gifter sig direkt. Det blir inte flammigt utan allt flyter ihop. Det gillar jag för så kul är det inte att måla om en hel vägg, nu räcker det liksom att vara måla en liten snutt av väggen.

Benjaminmoore.se  har webbutik vilket är perfekt i dessa tider. Man kan beställa provburkar online och testa sig fram vilken kulör som blir bäst just hemma hos dig innan man beställer den slutgiltiga kulören.

Ha det så gott/Anna

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »