hall,  Jul

Julfunderingar

Då var det dan före dopparedagen. Jag har haft en fin december och burit med mig känslan av att, låt det aldrig ta slut. Kanske har vi jul här längre än vad vi brukar i år. Granen kom in 1 advent och är lika vacker ännu.

Det sägs att det kan komma snö runt nyår med och vad är vackrare än ett julpyntat hus i snöskrud. Vi får se på hur det blir både med snön och hur länge julpyntet får vara kvar.

Det dröjer ett tag innan det blir vår iallafall, den kommer ju inte fortare bara för julen åker ut och tulpanerna kommer in. I detta ”undantagstillstånd ” som vi lever i dag så kan det vara bra att hålla kvar saker som inger trygghet och frid.

Jag som är en obotlig sucker för högsommarvärme längtar som vanligt efter den varma årstiden och bara januari, februari gått så rullar det på som bara den sen.

Läste att alla som vill bör ha fått vaccinet i april. Visst är det läskigt med att ta det men vi kan inte ha en värld som denna en längre tid. Det går inte. Länder skulle gå i konkurs och vi skulle inte ha någon personal kvar på sjukhusen att vårda de som behöver hjälp. Jag tycker att vaccinet är en fantastiskt gåva till vår värd. Jag hoppas & ber att dess konsekvenser endast kommer vara goda.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »