övrigt

Tiden är mogen

Jag älskar den här bilden. Den symboliserar så mycket för mig.
*Skördetid
*Men även att tiden är mogen för att uppfylla sina drömmar.

En god vän har tagit tjänstledigt och ska ”säsonga” i fjällen, ett par jag känner de drar på äventyr regelbundet, jobbar hemma några månader och drar sedan i väg.
Den gemensamma nämnaren för dem är att de är i ett stadie i sitt liv där de är fria ( barnen vuxit upp, eller inte har barn)
Vi som har barn vet ju att från den dagen man får dem så är man upptagen med att älska, vårda & fostra dem i många år framöver. Jag älskade den tiden och gjorde allt för mina barn, jag var mamma 24/7.

I dag ser livet annorlunda ut, 45 år och min minsting blir 18 i november. Jag har hur mycket tid som helst till mitt förfogande och jag tänker inte vänta tills jag & min man blir pensionärer för att kunna göra allt vi drömt om.

Livet är här och nu och jag vill uppleva maximalt av det, varva livet här hemma med familjeliv,vänner, odling/matlagning , intresse för hus & inredning , mitt jobb med äventyr utanför min vardagssfär.

Vad det kommer att bli ut över äventyren jag söker i dag håller jag på då det mest är på drömstadiet ännu, men drömmar och verkställandet av dem brukar sällan vara långt borta. Jag & mannen ska prata ihop oss då upplevelserna kommer göras tillsammans eller med nära vän.

Min man arbetar tre skift, vilket innebär att han har rätt så tuffa arbetstider, en av veckorna jobbar han 70 timmar, men veckan som kommer efter är han alltid ledig, så vi försöker verkligen ta vara på den tiden och hittar ofta på något riktigt kul den veckan. I bland bara någon dag och i bland blir det någon veckas äventyr.

Jag är tacksam för att jag har mitt egna företag och kan styra min tid, tacksam för mannens arbetstider med. Tidigare när jag arbetade i vården så kunde jag lägga mitt schema, och vi fick väldigt mycket tid med våra barn då vi pusslade med våra tider. Jag som ni hör så har jag alltid älskat att äga min tid, för mig är det viktigare än att göra karriär.

*Finns det något du drömmer om som du vill förverkliga?
*Har du möjlighet att göra förändringar i din livssituation så du kan nå dit?

Berätta gärna….

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »