matrum,  Reklam

Ekologisk odling

Reklam för Substral – organisk universalnäring

Medelhavs växter

Nu ska ni få ett riktigt bra tips!

*Plantera alltid om växterna ni köper. Gör ni det så höjer ni livslängden på dem.

Örterna från plantskolan var i stort behov av att få ny gjord. Krukan bestod i princip bara av ett enda rotsystem.

Substral
Mina örter fick ny gjord och större krukor och en slurk av organisk Universalnäring från Substral. Nu har jag gett mina växter riktigt bra förutsättningar och till våren när jorden blivit varm så kan jag gräva ner dem ute.

Ekologisk odling

Organisk Universalnäring är godkänd för ekologisk odling, innehåller b.l.a alger från havet, och är en flytande gödning utan kemiska tillsatser, optimal sammansättning med naturligt innehåll av mikronäringsämnen. Den här näringen passar utmärkt till växter man äter av, men givetvis kan man ge den till sina krukväxter med.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »