Om mig

Hej jag heter Anna Truelsen. Jag arbetar som inredningsstylist & skribent & influenser.

Här på bloggen har jag valt ett friare skriftspråk, mer talspråk än perfekt Svenska. Men när jag skriver texter för magasin eftersträvar jag att skriva korrekt Svenska, men även där finns undantag då tidningarna många gånger vill ha ett friare skriftspråk.

Jag startade bloggen i slutet av 2007 och har hunnit samla på mig ett stort arkiv av intressanta blogginlägg som innehåller allt i från husrenovering, interiör och exteriör bilder till resor och bilder i från mina reportage i inredningstidningar.

Jag älskar att skapa och arrangera och tycker att inredning är spännande och utvecklande. Jag är en fena på att renovera och får gjort mycket på en gång. Foto är ett av man största intressen och jag älskar att se livet ur kameralinsens perspektiv.

Alla bilder på bloggen är fotade av mig med undantag för bilderna i från publicerade reportage där jag har gjort reportagen tillsammans med professionella fotografer där jag agerar som stylist & skribent. Är det bilder från ett reportage så står fotografens namn under bilden. Alla bilder på sidan är copyright skyddade. Vill du låna någon bild – maila en förfrågan.

Som influencer arbetar jag med olika former av styling & fotografering och marknadsföring.


Företag, hotell och researrangörer anlitar mig för olika former av marknadsföringsuppdrag som kan innebära allt i från produktfoton, tävlingar till marknadsföring av ett specifikt resmål.

Är du som företag intresserad av att samarbeta med mig, kontakta mig och så pratar vi om uppdragets utforming och jag kommer med ett kostnadsförslag.

Vill du komma i kontakt med mig, mejla mig på.

Translate »