nyår

Har fått ett jättefint soff bord!

Jag och maken var på loppis i lördag. jag hittade ett soffbord i samma stil som nedan. Maken gick för att hämta någon som jobbade i affären. Under tiden träffade jag på en gammal arbets kompis. Jag berättade för henne att jag skulle köpa bordet. Hon sa,att ett sånt gammalt bord har jag i min källare, och det kan du få. För vi hade ändå tänkt att slänga det. Så vi åkte och hämtade det hemma hos henne. Jag hade först tänkt att måla bordet, men min man tyckte att det var synd. Bordet är i antik björk, väldigt fint trä. Jag la en vit linneduk på och då blev det inte så mycket trä! Det ska bli roligt att få lägga på mina fina ärvada broderade juldukar .En annan bra sak med bordet är att man kan snurra upp bordet och lägga i en iläggskiva,så kan man sitta många runt när man har kalas.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »