nyår

Tidtypiska detaljer!

 För mig är tidtypiska detaljer återvinning! Då vi måste värna om vår jord och ta hand om det vi har!

”Ljusstakarna bär bla på märken efter branden, gjorda av rör och trä som undkom med nöd o näppe! Eller se på den lilla trädgårdspaden som har gjort sitt som spade, men istället fått ett nytt liv som ljusstake

Det kallar jag återvinning – bra tidtypiska saker som ligger helt rätt i tiden!Kika in till fabriken för att se fler tolkningar på tidtypiska detaljer!

Erik som är konstnären och designern bakom erix skapar fantasifulla föremål och kan även bygga möbler efter dina ritningar. Mer om det senare i veckan. I morgon kommer jag bla visa saker från deras loppis. De har bla en kyrkbänk till salu, så fin! Håll utkik i morgon!
Kram Anna

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »