nyår

Reportage i Lantliv Sommarhem nr 1, 2011

Av Anna Truelsen Foto Carina Olander

”Man kan samla på många saker! Jag samlar på minnen av livsöden och människors slit och förverkligande!”

En härlig sommardag förra året var Carina och jag hemma hos Anna och Stefan i Hjo! Det hela resulterade i ett fint sommarreportage från deras vackra hem ! I Lantliv sommarhem kan du läsa den spännande historien hur de hittade sitt drömhus! Kika in på Annas blogg Vita Verandan för att se familjens vackra hem!

Jag tycker att det är så roligt att få visa upp vackra hem i magasin. Det är fantastiskt spännande och berikande att få berätta era historier och väg till drömboendet! Man kan samla på många saker! Jag samlar på minnen av livsöden och människors slit och förverkligande!

Tack alla ni som har låtit mig få göra reportage om ert hem och, Tack alla ni som gett mig förtroendet att få komma i år. Tack , det är en ära för mig, att få ta del av ert liv!
Kram Anna

13 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »