nyår

Badrumsreportage i Drömhem & Trädgård Nr 11 2011!

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg
I början av året så var Jonas och jag och hälsade på goa Tina. Det blev ett par reportage från delar av hennes hem som kommer att synas lite här och där. Först ut är badrummet som är så snyggt. I Drömhem kan ni läsa om badrummet blev till!
Kram Anna
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
yllenystanet

Vilket häftig badrum! Både modernt och anspelningar på sekelskifte. Så roligt att se olika lösningar och få en massa inspiration. Nu är vårt badrum redan fixat och det är lite av compact living i det. Men vi är supernöjda. Ska läsa mer och lägger upp din sida hos mig. Letar just nu köksinpiration då det står näst på renoveringslistan hos oss.
Kram,
Ylvali

Lene

Så fint! Næste projekt herhjemme, er badeværelset, så dejligt med inspiration 🙂

Kram fra Summerfield

cat

Så läckert! Jättesnygga bilder.
Ha de gott. Catarina

Johanna Stålros

Så fint!!! Bra jobbat! Kram J

annashusidingtuna

Ja, nu har jag precis läst tidningen och sett reportagen, helt underbart fina.
Kram Anna

Translate »