nyår

Nu är allt klart inför visningen!!

Nu är allt färdigt..Huset är tomt..jag är bara hemma!! Vad konstigt det känns..Det ska komma massa människor som ska gå in i huset..Vårt hem som är på väg att bli nån annans..mycket konstig känsla.. Om ett par timmar så fylls huset av dem som vill eventuellt flytta in …

Vårt hem är långt i från perfekt..Lite spackel, färg , tapeter, kanske nya golv och lister så är det nog nästan fulländat endå!! Men för oss så är det känslan av att ha ett hem..möjligheter, drömmar, tankar om hur man kan göra..som är det viktigaste inte perfektionism..det är inte vi..skulle aldrig ha fungerat..
Konstigt! Projekt som vi hade inför hösten, som att fixa iordning tv rum , hall och trappa ..Det blir inte vi som gör det..
Konstigt! …Vi ska lämna över till nån annan..
Alla år av glädje och sorg , slit…Kärlek ja kärlek till ett hem!! Vårt hem..som vi har gjort det bästa av vad vi har kunnat utifrån våra förutsättningar..tid, pengar, kraft och kunskap..Vårt hem byggt av kärlek!!

Snart nån annans..bara de ser möjligheterna som vi har sett dem….

Huset, vårt hem..har alltid vart mannens hem..eller han bodde här sen han var 10 år..Innandess brann deras hem ner..Min mans föräldrar byggde vårt hus..Bodde här i många år..sen flyttade de utomlands och jag flyttade in..Anna 18 år..gjorde huset till sitt hem!!

Tack för att ni tar er tid att lyssna en liten stund!! I dag är det många tankar känslor som snurrar runt!!
Tack för era alla besök..jag har inte hunnit att besöka en enda av er..Men ni finns i mina tankar..
Kram mina vänner där ute!!
MylovelyThingsAnna

12 Comments

 • Tidsmästarinnan

  Hej min vän,

  vad fint du skriver om ert hem… jag känner igen mig så mycket, vi flyttade till radhuset för tre år sen och det var många känslor som snurrade runt när vi lämnade det gamla hemmet, lägenheten, vår första gemensamma, dit vi flyttat med första barnet på väg…

  Nu är radhuset vårt hem och vi trivs jättebra, men livet går vidare och kanske en dag… gör vi som ni gör nu 🙂

  Stort lycka till med försäljningen!
  Massa kramar
  Susanne

 • Hannis

  Kan tänka mig att det blir mycket tankar när ni snart ska lämna det som varit ert så länge.

  Nu blir det något nytt att sätta eran prägel på och skapa minnen i.
  Mysigt!

  Kram Hannis

 • Anonym

  ´Hej!Spännande och hisnande är livet ibland och så fullt av möjligheter, fast jag förstår om många känslor bubblar upp nu… Du har en alldeles underbar blogg som jag ofta kikar in på. Lycka till med allt!/Kram Karin

 • Lilla huset på prärien

  Hej Anna!

  Jag kan verkligen förstå att du känner så. Måste kännas konstigt att lämna. Men samtidigt väldigt roligt och spänt över det nya ni ska till. Undras vad de tidigare ägarna hade för planer med ERT nya hus?!

  Kram Jenny

 • vitating

  Hej Anna!
  Det hörs ändå att ni har trivts bra där, ni har värdesatt ert hem, vårdat det och har många minnen därifrån. Förstår att det känns konstigt samtidigt som det känns underbart att snart få börja om i ert nya vackra hus! Ha en bra dag!
  kram Maria

 • Gårdsromantik

  Hallå igen!
  Just nu står det lite stilla – väntar på en snickare som skall komma och sätta upp lister.

  Fy vad svårt att välja mäklare – hör de mest konstiga saker om de mäklare som varit och kikat.

  Kram Maud

 • Ann-Catrin / finthemma

  Anna!

  Jag rös lite när jag läste ditt inlägg.. så många känslor som finns.. som du skriver, kärlek, hårt arbete.
  Men så är livet..man vänder sida och öppnar ett nytt kapitel.
  jag kan bara tänka mig knslan sen när ni står å tröskeln till ert nya hus och ska flytta in!!..
  Nu hoppas vu det kommer mycket fok som är penningstinna!!

  Stor kram..mina tankar hos ER!!

  Ann-catrin

  Men så vackert porslin..jag tror jag dånar…tänk när du får duka i nya huset

 • Änglahem

  Tänker på dig Anna!!!
  eller rättare sagt er, men det blir ju först å främst dig!

  LYCKA TILL!!

  Jag har barnvakt imorgon, men jag måste nog åka hem vid 12-12.30. Så du behöver ju inte tänka nån lunch till mig.

  Kramaaar, Ulrika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »