nyår

En liten förvandling i köket!!

Före!!!

Efter!! Jag tycker att det blev en jätte förändring av att bara ha målat hyllan med glasmått!! Tänk vad lite vitfärg kan göra!!

Här går tiden som hejsan!!Mannen är inne på sin sista semestervecka..När jag jobbar så ligger han och ungarna på plajan och solar och tar ett dopp i det blå…Lite läskande är det allt när han ringer till mig på jobbet och berättar hur gott det är vid havet..
Idag är jag ledig så vi ska ta oss till havet lite senare!!

I går var vi på gekås..Jätte varmt , massa bilar ..men inga köer..Hittade massa fynd kläder till barnen..Speciellt till min dotter.Hon fick jätte mycket fina kläder…

Det roligaste av allt var att jag har sparat i hop till en mulitiskrivare..med scanner, kopiator och skrivare i ett..Så en sådan inhandlade jag på netonet…Så nu så ska det skrivas ut trevliga texter så det kan pysslas i massor!! Jag vill också tacka Goa Maria som har bloggen ..Vita hemmet Lyckebo!! Hon har gett mig en utmärkelse,…Tack tack! skickar den tillbaka till dig Maria!!Du är så otroligt kreativ och påhittig har ett så vackert och personligt hem!!

Tack för alla rara hälsningar!!Ha det så bra lla läsare och bloggvänner!!
Kramar MyLovelyThingsAnna

30 Comments

 • Annas skattkammare

  Hej Anna!! Idag tänkte jag på dig! Åkte nämligen igenom din by. Åkte den vägen hem och spanade efter loppisar, men tyvärr var de vi fick syn på stängda. Låter som du tar vara på dagarna, härligt med både nytta och nöje! Köks-förändringen blev jättefin, håller med dig, det blev jättestor skillnad! Ha det gott! Kram /Anna

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Ja det blev stor skillnad bara med lite färg..man slutar aldrig att förundras över vad lite vitfärg kan göra..!

  Vännen..jag har inte glömt dig ang. zinkhinkarna..det är bara att vi inte kommit dit ÄN…men när jag kommer dit hör jag av mig ifall du fortfarande vill ha.

  Kram vännen
  Mia

 • Marie

  Det blev verkligen stor skillnad när du målade hyllan vit, blev så mycket ljusare och luftigare intryck!
  Kul att ni fyndade så mycket i Ullared och vad skönt att ni slapp att köa.

  Ha en trevlig helg Anna!
  Kram Marie

 • Morse farm

  Hej söta vän!

  Ja, Corona blev så fin efter klippning och det är ju så mycket skönare för henne.
  Kul att du gillar mina fotografier.

  Ha det gott i värmeböljan!

  Kram Bodil.

 • MY WHITE COTTAGE

  Hallå där! Så fint det blev! Vit färg är fantastiskt… 🙂 Förresten, var ifrån kommer hyllan med glasmått, är de nytillverkade eller gamla??!? Jättefint! Skulle också vilja ha såna hyllor!

  Ha det gott i sommarvärmen!
  Stor kram från Jenny

 • ~Anitas Ljuva Rum~

  Ja men tänk så fint det blir med lite vit färg. Så vackert köket är.

  Men jag tror jag smäller av vilka underbara fynd du har gjort i förra inlägget! Ja det var verkligen vackert med texten på träspolen!

  Kram Anita

 • lottens vita och gröna

  hallå anna!
  oh vad mycket vackra inlägg du gjort, vilka saker du fyndar hela tiden, en riktig lyckotjej! du har sååå fint i ditt kök, jaaa vitfärg är magiskt, så fint med de lådorna!
  vilken uuuuuurfin klocka, fniss, som du visade tidigare, köpt nåt liknade som inte funkar heller, haha! ha det såååååå gott på stranddagen, eller var det idag? varmastekramen till dig du goe vän! lotten

 • Millas hem

  Hej!
  Jag arbetar och sliter jag också och maken och barnen plskar gott i vattnet! Men jag har precis fått några kanondagar så jag är helnöjd!!
  Fina saker igen…håller med, den trådrullen var speciell.
  Klockan är också ”ur” söt!!:)
  Där fick jag till det!

  Kram Camilla

 • Kristina

  Jättefint med det vita. Jag vill också tacka för de fina strutarna, har varit utan dator i stugan så jag har inte kunnat berätta för dig än att de kommit.De är jättefian.
  Idag var min dotter vid Gekås, jag kan berätta att jag aldrig varit där, det är för långt, för mycket folk, men en dag halkar jag nog dit.’
  kram

 • Evelina

  Hallojs gumman!
  Vilka spännande nyheter som nått mitt öra ända här i Uppland 😉 Hoppas allt går enligt planerna!!! Kommer hem i slutet av veckan.

  Kram

 • Lilla huset på prärien

  Hej Anna,

  det blev mycket finare att ha hyllan med glasmåtten i vitt istället för träfärgat. Jättestor förändring!

  Oj Ullared låter verkligen varmt tycker jag. Skönt att det inte var några köer och att du fyndade. Då känns det som om stöket är värt det eller hur?!

  Kram Jenny

 • Lockas lilla längtan

  Det blev ju jättefint! Att en sådan liten insatts kan förändra så mycket! Ljust och fräscht direkt! Vi åker ner till gekås i morgon tillsammans med ett par bekanta för några dagar. Våra karlar har hotat med att ta en liten sväng till Danmark eller Tyskland och det tackar jag inte nej till!

 • härliga saker

  Hej det blev jätte fint när du målade vitt ,tack och lov för vit färg .
  hoppas att ni fick en skön dag på plajan´,det är bara att passa på att njuta.
  karam ylva..

 • Marie-Nostalgi och Romantik

  Hej Anna!
  Oj vad det var längesen jag var här och lämnade något avtryck! Det har varit semester och jag har inte bloggat på jättelänge.
  Men här är ju lika fantastisk vackert som alltid! Så mycket fint du har visat! Och så vacker du är på bröllopsfotot! Grattis till bröllopsdagen så här i efterskott!
  Nu ska jag fortsätta runt litegrann bland bloggarna. Det är mycket att ta igen…
  Kram
  Marie

 • Hem och Lycka

  Ja, verkligen blev det en stor förändring, jättefint! Vitt är aldrig fel i alla sammanhang helt klart.

  Fint med fynd på Gekås, skulle behöva dit en sväng men har dragit oss lite för alla turister men då kanske det inte är så farligt ändå..

  kram!

 • Morse farm

  Hej Anna!

  Vilken härlig förvandling, vit färg kan göra så mycket!

  Lyckost som har så nära till havet.

  Kul att du fyndat mycket på Gekås. Dottern är säkert glad!

  Kram Bodil.

 • Susanne

  En hylla med glasmått ligger högt på min önskelista. Jättefint blev det!
  Ja det är lite konstigt det där med kläder till barnen. Kommer i stort sett aldrig hem med saker till mig själv. Men så ska det väl vara när man är mamma 😉
  Gekås bojkottar gubben så jag ska försöka åka med de två största till hösten.
  Må så gott!
  Kram
  //Susanne

 • Viola

  Hej i värmen, passa på och njut, det kanske inte blir så många soldagar till. Här i Västerviks skärgård ska regnet komma till lördag. Ditt kök fick sig ett ”lyft”. Vit färg gör alltid att det ser större och luftigare ut, det blev så bra. Njuter själv varje dag av mitt nymålade kök. Just nu får ekskänken sin sista målningen, kommer visa den. Ha en skön dag vid havet, Viola

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !
  jag är på jobbet nu o bloggar lite innan jag öppnar för dagen..
  Ojj vad fin lådinsatsen blev när du målat den..vilken skillnad,ljust o fint !!
  ha det så bra idag på stranden och tänk lite på mig här jag står inomhus hela dagen..
  Kram Anette

 • vitating

  Tack rara du för de fina orden! Tycker detsamma om ditt hem o din blogg, sååå inspirerande, vackert och pyssligt! Håller med det blev verkligen skillnad när ddet blev vitt runt lådorna. Så mycket mysigt du har på din köksbänk 🙂
  Hoppas du får en underbar dag vid havet, njuuut!

  Kram Maria

 • Hanna i Det stora grå huset

  Hej Anna!

  Önskar er en riktigt härlig dag på plajan! Förstår att du blir frestad av att höra talas om sådant när du jobbar! 🙂
  Passa på att njuta idag…

  Hyllan blev jättefin vit, så fräscht.

  Ja, jag hittade trådrullar nu igen. Inte kan man få för många heller… Någon hade varit där innan och köpt två sa hon som hade loppisen. Haha, jag kan inte lämna sådana skatter utan tar allt vad jag ser… Gam som man är!!!
  😉

  Ha en härlig dag Anna!
  Kram Hanna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »