nyår

Fyndjakt en alldeles för varm lördag!!

Jaa..jag var som sagt på en stor Lions loppis i lördags..Borde nog vart hemma istället..tänkte jag när jag gick där bland borden och inte kom fram så jag fick se alla fina sakerna..Alldeles för fullt med folk och på tok för varmt..Men..vad utsättter man sig inte för att få fynda..

Jag hittade inte så mycket men det fina tenn ljusstakarna blev mina för 50 kr..

Klädborsten i silver..Är min 10 åriga sons fynd..han fyndade den för 5 kr på en lokal loppis ..Han är jätte nöjd med den..Borsten har funnit sin plats bland de andra ärjade silver sakerna..

Detta fina serveringsfat blev jag väldigt glad för..Den mildrade smärtan lite ialla fall..Jo. det var så här jag såg en soppterrin i precis samma mönster som mina gamla blå vita tallrikar..Tror ni inte att det var en dam som var ännu snabbare än mig som köpte den..Oj vad det smärtade..Så detta fina serveringsfat var som lite plåster på såren..

Har fått tag på flera trådrullar..Denna blev jag speciellt förtjust i..Se så vackert med det gamla bibliska pappret runt..Undrar hur det kom dit?

Hoppas att ni har det bra i värmen..Tack för alla trevliga hälsningar..Jag kikar in till er så mycket jag hinner med..

Ha det så bra..
kramar MyLovelyThingsAnna

29 Comments

 • Annas skattkammare

  Förstår att det måste varit otroligt varmt med loppis i värmen. Men vilka fina fynd du hittade! Gillar särskilt ljusstakarna. Själv ligger jag i vattnet när jag inte jobbar. Imorgon åker vi till Varberg.. Ha det gott! Kram /Anna

 • Lockas lilla längtan

  Hej Anna!

  Jag vet hur det känns att bli snuvad på soppterriner.. jag hade jagat en speciell terrine i flera år o när jag äntligen hittade den… hann en äldre dam före mig. Men klädborsten var inget dåligt fynd! Likaså ljusstakarna, otroligt vackra!

  Kram Veronica

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Du fyndar och fyndar! Jag längtar till lördag när ”min” loppis öppnar efter att ha haft semesterstängt i flera veckor. De har tagit emot grejer under tiden så jag hoppas där finns massor av fint nu 🙂

  Ja det är verkligen varmt. Man borde ligga på stranden lite mer än vad vi gjort..vi har varit där någon timma om dagen, sedan hem och grejat och målat igen 🙂 Man vill ju hinna så mycket under semestern…

  Kraaam vännen!!!
  Mia

 • Morse farm

  Hej Anna!

  The Queen of loppis! ha ha

  Tusen tack för dina fina ord om skåp och servis.

  Vilkea fina fynd du och sonen gjort. Kul att din son ärvt din talang.
  jag hoppas Matilda kommer att tycka det är kul med loppisar om några år.
  Min dröm är att få åka på loppisar i Texas och down south, yiha, jag hade nog handlat ihjäl mig, hihi.

  Ha det gott i er värme!
  Här är det lagom varmt!

  Kram Bodil.

 • P-lina

  Hej vännen
  Vad härligt att se dina nya fynd i denna värme. Har semester nu så jag har inte fyndat något på länge…Snacka om loppisabtinesn jag har nu hehe

  ta hand om dig!Kram/P-lina

 • Marie

  Hej Anna!
  Vad retligt med soppterrinen, förstår om du blev lite besviken. Tur att du fick med dig lite andra fina saker hem, ljusstakarna var verkligen jättevackra!

  Ha det bra i värmen!
  Kram Marie

 • White Season

  Du är ju bara loppisarnas drottning, fantastiskt vilka vackra saker du får med dig hem och den stålborsten helt otroligt 5 kr… Du har verkligen dina små smultronställen och det är så kul att följa dina turer och se vad du kommer med hem…
  Hoppas allt är bra i värmen, här lunkar det på sakta, mest mys och vattenkrig med barnen 🙂
  Kram Malin

 • Änglahem

  pust….stånk….stön…..bara jag….puh….kommer från havet…åhhhh så härligt det var!….men sitter svalkan i?….nääää just det!.Lika varm igen….*hihi*, inger fager syn om vi säger så!*tihi*

  Är du alldeles stollig goa vännen?!?! Åkte du till loppisen ändå??*fniss* du är för go du!

  Fina fynd gjorde du med! Fy vad snopet med terrinen!! Skulle jag varit med och talat kvinnan till rätta!!*fniss*…var nog tur att jag inte var när jag tänker efter….humöret blir ju liiite sämre i värmen!

  Alldeles lollig i huvudet….här sitter jag medans M är ute och klipper gräset…*hrm*…det är väl ändå rättvis fördelning!*fniss*

  Ha en härlig dag på stranden imorgon!!

  Vi hörs!
  Kramis, Ulrika

 • Willewira

  Hej Anna!

  Oh, så retsamt med soppterrinen!! Men ljuststakarna och serveringsfatet är ju jättefina, så de kanske väger upp lite..?

  Hoppas allt är bra med! Det verkar så efter vad jag läst. Ja, jag har faktiskt varit inne och tittat till dig. Trots att jag själv kommit av mig precis vad det gäller bloggskrivandet. Kanske har det att göra med att jag sitter och jobbar vid datorn hela dagaran och att semestern, när den kom, tog över…

  Jag kommer igen… även om det verkar dött hos mig.

  Sköt om dig och ha det så gott i värmen!

  Kramar från Willewira

 • LantlivsAnette

  Åhh du Anna !! Vilka fina saker..
  Ditt hem är som en vacker skattkammare !!
  De där ljusstakarna..dom var riktigt fina dom….
  Jag har hittat en garage loppis som en dam har ..åhh du..den berättar jag inte om för någon..hii..hii..jag var där igår och köpte små gulliga barnkängor,ett uppläggnings fat med en fin svart stämpel på ..så idag ringde jag till henne , jag kunde inte släppa tallrikarna till fatet,jag fick flera för 30:-…och ett bord..hmmm..jag ska hämta det i morron..vad tokiga vi är 😉
  Men roligt har vi då vi far runt och spanar..
  Kram Anette

 • Anonym

  Vilka fina fynd du har gjort och även sonen som verkar ha ärvt sin mors fyndarögon….roligt!

  Ha det bra i värmen
  Kram Pernilla

 • vitating

  Åh är det sant?? Ännu fler spolar?? Så trist med soppterrinen men de andra prylarna var fina!
  DU HAR FÅTT EN UTMÄRKELSE AV MIG, KIKA IN VETTJA!

  Kram Maria

 • MiaMaria

  Hejsan Anna!

  Du har varit och fyndat ser jag och tenn ljusstakerna är ju så fina….hela denna bild är ju bara så vacker….Gammalt, slitet och vackert!

  HA´det så gott vi hörs!
  MiaMaria

 • Hanna i Det stora grå huset

  Hej gumman! 🙂

  Inte kan man hålla sig borta från loppisar och auktioner trots hettan! man kan ju missa något då, eller hur?! Hihi!
  Fast trist för dig med terrinen. Usch, jag förstår precis hur du kände dig. Fast dina fynd som du fick med dig hem var väldigt fina… Gillar verkligen borsten som din 10-åring hittat!

  Kanonfint med texten på trådrullen… jag tror precis att du startat en ny trend där Anna…

  Önskar dig en fin ny vecka!
  Kramis Hanna

 • Magny

  så bra!! og så heldig som har funnet TRÅDRULLAR!! det har aldri eg kommet over!
  Flotte bilder, gillar din stil og dine saker…
  sommerkram igjen…

 • Viola

  Hej i sommarkvällen, vilka fynd ni gjorde, tror nog att sonen faktiskt gjorde det bästa……..Ha det gott i veckan som kommer, kram Viola

 • Hannis

  Vilka fina ljusstakar!
  Och dom hett eftertraktade trådrullarna!

  Jag försökte mig på lite loppisshopping i går men gav upp i värmen.
  Det fick bli milkshake under parasollet i stället=))

  Ha en fin vecka//Kram Hannis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »