nyår

Loppis fynd och murgröna på båge!

Jaha, då var vi hemkomna då. Min kära vän Evelina och jag har vart på loppis. Det var väldigt trevligt.

Jag fyndade lite smått och gott. Tyckte kanske att den här loppisen inte var lika billig som den jag brukar gå på. Så det blir min vanliga loppis i fortsättningen.

Har kommit på ett nytt motto i dag, ja så har det alltid varit med mig och grejer.

Billigt ska det va, annars kan det va!”

Blev iallafall väldigt nöjd med att jag hittade

#Ett vackert överlakan, ska göra något fint med det

#Ett kuddfodral

#Två vita ljusstakar

#Två glasvaser

#Några mått, som Evelina tipsade mig om , att de skulle bli fina värmeljushållare.

#Två små glasflaskor

#En lite glaslykta, har ett par stycken av dem nu. Men man kan ju aldrig ha för många, eller?

#En liten te sil, min är nämligen spårlöst försvunnen. Något barn som har tyckt att den var bra till nått!

#En plåtlåda, ja ni vet en sån där bra ha grej!

Så tog vi en sväng in i blomaffären. Fick köpt 4 stycken murgröna på båge. Får nog erkänna att jag är väldigt svag för murgröna. Har 12 stycken på båge. Tycker nog inte att man kan få för många av dem.

Så näst sist men inte minst. En vacker bukett med vita tulpaner. Och sist men minst så köpte jag krokus på lök. De små krokuslökarna ska få glädja mig på min fina silverbricka på köksbordet.

Ja just det! Det var en sak till. Min man har ordnat så att en jobbarkompis ska vitlackera våra köksmöbler. Gissa om jag blev glad. Sen hade jag ett förslag till. Det gick ut på att jag kunde gå med på att buffén skulle vara mörk,och att han kunde gå med på att soffbordet skulle målas vitt. Ja, flickor det verkar som det gick hem. Han sa visserligen till mig att jag får göra det själv. Så det blir att köpa färg på burk och spruta.

Ja det var allt från mig denna kväll!

Nä, förresten jag ska bara säga vad jag fick betala för sakerna. 130 riksdaler gick loppisbesöket på. Blomster besöket betydligt mer!!!!!!!
Många kramar Anna

17 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »