nyår

Ännu en lyckad tur till älsklingsloppisen!

Två härligt rostig ljusstakar. Två trevliga lampor. Den svarta har just blivit vit. Tänkte ha den till min ny sydda skärm.

I dag köpte jag en stol som jag länge tittat på. Funderat om jag ville ha den. Därför var jag så glad att den fanns kvar idag. Stolen ska vara i min lilla datahörna.


En rostfri bunke till köket är alltid bra att ha. En lampa som någon av barnen ska få.


Ett trevligt nyckelskåp. En fin korg att lägga saker i. Har precis spayat dem vita ,ni får se sen när de kommer på plats. Några ramar till familjefotoväggen.

Två vackra speglar,Som nu ligger på torkning efter att ha blivit vita.


Tre fina tallrikar, som ska få pryda min tallrikshylla.


Jag hittade en lite glasklocka, en gammal klocka. Nötkvarn, mjölsilare, och en glasskål.
Allt detta gick på 270 kroner. Jag köpte en bok och ett bakställ till min vän också. Så jag tycker att jag fick mycket för pengarna.
Men det bästa av allt. Jag köpte en liten gammalskänk. Som vi ska ha till tv bänk i tv rummet. Jag köpte också ett skåp/buffe. Det var väldigt fint med vackra ornament. Hade 2 trädörrar och en glasdörr.Vi ska åka och hämta möblerna när min man kommer hem. Jag tar tacksamt emot målningstips.!Möblerna kostade 150 och 100 kr.
Ja så nu blir det tv rum make over!!!! Möblerna i vårt tv rum är typ möbler som blivit över. Ska bli kul att fixa till där. Nu är kulan rullad!!!!!

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »