nyår,  vardagsrum

En fin korg till mina filtar och kuddar!

Har idag fått hem en jätte fin korg. Tänk att jag är lycklig ägare av 2 korgar. Fick syn på korgen förra veckan i en liten secondhandaffär som min mamma arbetar i. Affären var stängd när vi var där, och mamma visste ej om den var till salu. Men idag kom hon med den. Den blev min för 30 kroner.
Jag har velat ha en korg till filtar sen jag såg en korg med filtar hos min vän Evelina. Trodde då att jag aldrig skulle hitta någon till en bra penning. Så det är därför jag är så glad.
Korgen är mycket ljusare i verkligheten. Den är mer sliten och gråare. Tänk vad ljus och blixt ändrar färg på motivet!
Jag har pratat med min morfar och han ska göra en tallrikshylla till mig. Min mormor tyckte att det var en jätte bra idé. För då har han något att sysselsätta sig med.Min morfar är en pensionerad bonde, som är van att ha mycket att stå i.

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »