nyår

Målarfärg och Loppis!

Har vart ute och” fart i dag”! Målarfärgen tog slut. Jag och minstingen åkte i väg i morse! Vi handlade färg och sprang in en sväng på apoteket. Efter det åkte vi och handlade hela kundvagnen full med mat. Min dotter fyller 12 år på måndag så det blir kalas för henne och lillebrodern som fyllde 10 i tisdags.

Svängde in på loppisen. Är man i närheten så måste man ju gå in. Här ser ni mina fynd. Allt gick på 125 riksdaler! Korgstolen kostade bara 25 pix! Som hittat!

När jag kom hem. Så packade jag upp maten i en hast. På med målarkläderna. Drog över skåpet med pensel ännu en gång. Sen tog jag väggen som var så ful i bara farten. Mitt upp i alltihop. Kom min lillebror med en plattskärm till min dator. Ja, han är så snäll. Av honom ärver jag många bra tekniska saker.
”>Nä nu ska vi äta. Sen städa. Här ser ut som en tromb har dragit in.

På återseende Anna med färg stänk lite här och där!!!

9 Comments

 • Vanilla dreams and humblebees

  Det var som tusan vad en massa fynd man kan göra på din loppis!!! Vilken tur du har som har tillgång till en sån! 🙂

  Jag är helt slut i hela kroppen efter timmar av travande mellan montrarna på Formex…. fötterna är alldeles ömma! Mycket fint fanns det… men väldigt mycket krims krams också… Det är så mycket att se på mässan att man blir snurrig i bollen till slut!

  Kram!

 • Under en vind

  Vilken energi du har!!!! Jag blir helt imponerad av allt du hinner göra och alla fina fynd du gör! Tror minsann att jag ska åka me ddig till den där loppisen…hi hi…Ha en bra kväll! Kram!

 • Anonym

  Nää men gud så fint nu är jag verkligen super avis på dig, helt otroligt vilka fynd du gör till billig peng också

  Väntar som vanligt med spänning på mera

  Kram från mig

 • Sophie

  Vilka fina fynd du har gjort och så billigt. Då är det roligt att handla.
  Lycka till med måladet, ska bli roligt att se resultatet.

  Ha det bra/ Wilmas vind

 • me and alice

  Men vad är det för en drömloppis du har i närheten av dig… Dit skulle jag gärna gå! Skulle också ha köpt varenda pryl du visat hittils. Jättefina!
  kram Susanne
  ps. nu blev jag också sugen o åka på loppis…Men det finns ingen bra som är öppen i dag..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »