nyår

Lite bilder från tv rummet!

Här kommer några bilder från tv rummet! Resten av rummet är inte i ordning och de bilderna kommer senare. Ska måla om en vägg som är sliten. Har kvar mer färg. Bryr mig inte om att måla om hela rummet just nu. Orken börjar ta slut! Väggarna är ljusa i allafall! Men hitils är jag väldigt nöjd. Tv skåpet blev jätte bra.(Tv ska flyttas lite mer till vänster, men den är så tung så jag behöver lite flytthjälp!)

10 Comments

 • Anonym

  Jaa, det blev ju kanonsnyggt med VITA möbler. Så du behöver oxå mer färg? Samma här har nog målat upp drygt 2 liter på ett par kvällar.
  Vad kul att fara till ”din” loppis det verkar finnas hur mycket fint som helst där,så du hittar nog din lampa ska du se, du visar väl den för oss?

  Ha det bra
  Kram Pernilla

 • maruchka

  Anna va fint ..jag som älskar vitt tycker ditt hus blev ett lyft …tänk förra året då sa du på min bönekväll att vitt var inte din stil..du gillade gammalt och murrigt …tänk att du nu med halkat in på det jag gjorde för ca 5 år sen …att vitt är finast… underbart !!!! vitt är ju så rent och fräscht…kram marika

 • LantlivsAnette

  Håå ..håå…här går det undan,det gillar jag..gud så snygg skänken blev nu..man blir alltid lika glatt överraskad av vad vit färg kan göra för en möbel !! eller hur…
  Så du har fått mannen i huset att hjälpa till med möblerna..inte illa..ska det målas hos mig så nog är det bäst att man håller i penseln själv,annars blir det aldrig gjort…men nåt hål i väggen blir ju inte heller gjort hos mig..fniss..men se där går gränsen för mig,jag kan inte såga i en vägg..
  Kram Anette

 • Sophie

  Tv skåpet blev ju jätte fint. Tänk vad lite vit färg kan göra 🙂
  Mitt tv rum ska också få sig en omgång, har precis börjat att måla soffbordet. Få se hur det blir.

  Ha det så bra/ Wilmas vind

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »