nyår

Kan man ha för många…

Hudkex som speglar sig i en gammal spegel!Inspiration till denna bild fick jag hos goa Carina med bloggen Made in Persbo! Hon tar ljuvliga bilder!

Talrikshyllor!..Kan man ha för många? Nä det tror jag inte!

Morfar har gjort en annan variant på talllrikshylla till mig !! Tänkte ha den i ladan..Men ville ha den inne…När nått är riktigt fint vill man ju gå och kika på den hela tiden..Det var så att jag såg att den var perfekt som hylla till pysselsaker..Snyggt och praktiskt blev det!!

Jag vill passa på att önska er en härlig midsommar helg..I morgon ska vi ha midsommarfest! Vi blir 32 personer..Vi har köpt bord och bänkar på Haraldnyborg..Praktiska så att man kan ta undan dem lätt när man vill använda lokalen till nåt annat!

Ha det så bra..kram Anna

44 Comments

 • Anonym

  Tror Midsommar i ladan blir urmysigt! Alla skulle ha en lada 😉 Är det släkt eller kompiskalas eller en kombination kanske? Vi ska ha en familj på besök. Ser fram emot det mycket 🙂

  Kram Annelie

 • LenaS

  Visst är tallrikshyllor bara så underbara och användbara till massor ;o) Väntar på att få min stora hylla tillverkad här ;o)
  ha en fin midsommar!
  Kramis/LenaS

 • Bodil

  Hej Anna!

  Din morfar verkar ju bara vara den goaste som finns, så härligt!
  Jättefin tallrikshylla.

  Låter mysigt med så många på fest, du får ta lite kort. Det blir säkert jätte mysigt.

  Jag har sån hemlängtan just nu att det gör ont i själen.

  Ha en underbar midsommar med dina nära och kära.

  Kram Bodil.

 • Nygammalt

  Hej Anna!
  Tack för mitt besök hos mig, har och är dålig på att svara. Tack också för dina ord hos mig, det värmde. Det har varit en lång och besvärlig väg, speciellt när det visade sig vara andra ännu större problem också. Men nu är jag iaf uppe och hämtar nya krafter hos min familj.

  Underbar tallrikshylla, passar så bra i ditt vackra hem.

  Önskar dig en underbar midsommarhelg!
  Kram.

 • Inspiration i vitt

  Men vilken händig morfar du har, han är ju helt fenemenal på att göra snygga grejer till hemmet. Så gulligt med lite pysselsaker där i och vackert som en dröm. Nu hänger knoppbrädan uppe i min flicka rum, visar det nu i mitt inlägg och jag är såå nöjd och hon med hoppas jag.
  Kramar i massor i midsommar/Ingela.

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Du tar verkligen också fina bilder..översta bilden är såå fin!!!

  Fina tallrikshyllor kan man ha många av 🙂 Jag hoppas att Niclas kan snickra en åt mig i sommar. Den din morfar gjort är verkligen fin och du har shabbat den perfekt.

  Kraaam
  Mia

 • Made in Persbo...Carina

  Heeej tjejen!

  Nä men vad får jag se! Så roligt att du har inspirerats av mig! Oj, om du visste vad det värmer mitt hjärta! Tack goa rara! …och så vackra bilderna blev!

  Jag älskar ju den hyllan också, din morfar är verkligen duktig. Jag drömmer om en tallrikshylla i mitt kök men jag har inte fått tid att snickra ihop den än…men min lilla skiss/ritning ligger och väntar 😉

  Det låter som att ni kommer få det suuupermysigt i er lada med ert stora midsommarkalas. Önskar jag hade varit en liten nyckelpiga som kunnat sitta bland blommorna på bordet och vara med och kalasa jag med :). Hoppas du visar lite bilder från detta sen.

  Ha det riktigt gott!
  Kraaaaam, Carina

 • gamla skolan

  Du tar också fantastiskt vackra bilder ! Så fin tallrikshylla ! Önskar er en riktigt trevlig midsommar , vi ska också på en stor fest med över 40 pers , blandat barn och vuxna , härligt ! Kramar Susanne / den gamla skolan

 • LantlivsAnette

  Åhhh Anna så ljuvligt vackert !!
  Hyllan med alla dina fina pysselgrejer !! Tallrikshyllor och knoppbrädor kan man inte ha för många av…
  Ojj, vad många ni ska vara i morron, fota och visa oss hela festen med dukning o allt !! Kan tänka mig att det blir såååå fint.
  Nu vill jag önska dig en riktigt fin Midsommar
  Kraam Anette

 • Anonym

  Hejsan vännen, vi ser fram emot att få fira midsommar i er lada tillsammans med er och alla andra nya vänner, det ska bli så roligt!! Kram Marguerite

 • Guldkant På Livet

  Vilka vackra bilder och bra morfar du har, som göra både vackra tallriskhyllor och fina knoppbrädor!! Den sekretären var var verkligen fin också!

  32 pers, kors!! Ha en skön midsommarhelg, med inte alltför mycket stress!! Mari.

 • Änglahem

  Hej Anna,

  Smyger in här lite….var ju sååå länge sedan jag var här. Men nu hoppas jag att jag kommit igång med bloggen igen.

  Vilken jättemysig hörna du gjort där.
  Tallrikshyllan ser ju jättetrevlig ut!

  Har du gått fotokurs?*tihi* ALLA din foton är ju förstklassigt proffsiga nu! Väldigt vackra att titta på!

  Låter kul med midsommarfesten i ladan….med tanke på vädret så kan det ju vara väldigt skönt med tak över huvudet, men det måste ju ändå vara liiite som att sitta ute…om du förstår vad jag yrar om…

  Ha en Skön Midsommar!
  Kram, Ulrika

 • Älskade pion

  Vad go din morfar är,helt underbart fin hylla.Jag förstår att du hellre vill ha den innomhus så du kan titta på den ofta.Ha en trevlig midsommarfest. Kramar Ulrika

 • Loppisliv

  Sååå fin hylla din morfar har gjort. Och efter din färgbehandlling ser den ju helt äkta gammal ut. Ni är så duktiga ihop, vilket team!! Underbara bilder, din sekretär är så fin den också och jisses så mycket fint du har överallt. Önskar dig en underbar midsommar om vi inte hörs innan. Kram Paula

 • Lilla huset på prärien

  Hej Anna!!

  Åh vad fint du visar – den lilla spegeln är ju så söt. Och så tallrikshyllan/hyllan som din morfar har gjort – gud vad jag börjar gilla honom! Han verkar söt som socker tycker jag 🙂

  Ha en riktigt skön midsommar!!

  Kram Jenny

 • envilsenloppa

  Oj vilken härlig hörna du har fått där !
  Gillar ide´n med pysselhörnan och den får mig att tänka på ett ställe här hemma . Så tack för all inspiration .
  Din morfar är ju så händig , vilka fina saker han trollar fram !
  Ha en fin midsommar nu i din underbara lada !
  Kram/Lotta

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »