nyår

Lottdragning och annat trevligt en söndagseftermiddag!

Vem vinner????????????

Grattis det blev Helena Edvinsson som fick vinnarlotten!!! Roligt att den lilla söta hissgardinen får ett hem!!!!

Ett litet filmtips…detta är en av mina älsklingsfilmer….Är engelskt tal..finns svensk text……Heter much ado for nothing….eller mycket väsen för ingenting på svenska…

Till Leonatos gods på Sicilien kommer Don Pedro efter ett framgångsrikt fälttåg med sina män Claudio, Benedict och den intrigerande Don Juan. Mellan Benedict och Leona, en släktig till Beatrice utvecklas ett förhållande präglat av hatkärlek och Claudio blir förälskad i Leonatos dotter Hero. Men Don Juan gör allt för att inte Claudio och Hero ska få varandra.


Min goa svärmor överaskade mig med att köpa denna underbara tidning till mig……Jag blev så lycklig…..Vilken tidning…..helt fantastisk…varje sida är perfekt..en fantastisk komposition av allt vackert man kan tänka sig…..en tidning att älska…

Ja nu har jag bara 4 murgrönor kvar…..Jag hade 11 stycken nyss….men ack o ve…de dog….!!! Så nu fick det bli fusk murgrönor i tv rummet….visst är de fina..ser väldigt naturtrogna ut, tycker jag….
Hoppas att ni har haft en bra helg!!!!!
Kram Anna

19 Comments

 • ippibacken

  Nu är jag hemma igen efter en skön helg full av inspiration. Jag såg jättemycket fina konstväxter i Umeå och man kan blanda med riktiga så blir det hur bra som helst. Ha en bra dag, Susanne

 • Tonje

  ja er ikke det bladet nydelig? Er bare så synd at det kommer ut annenhver måned….men hvert blad er så vakkert fra perm til perm så det er virkelig noe å glede seg til..
  Håper du får en fin uke

 • Loppisliv

  Först och främst ett stort grattis till Helena som vann tävlingen. Hoppas vi får se resultatet på bild senare…Tackar för film tipset, den måste jag hyra och se…verkar vara en bra film…Visst är det svårt med murgröna…jag lyckas aldrig med dem….har inga gröna fingrar alls…men vet du…vi har ett stort berg på vår tomt där det växer fullt av murgröna på sommaren…de överlever ialla fall…antagligen för att jag inget har med skötseln att göra…ha ha…Sov gott…Kram Paula

 • Vanilla dreams and humblebees

  Oj oj vad jag har missat här då! Jag har ju haft så himla mycket att göra denna helg att jag inte hunnit med annat än möblerna! Varken pyssel eller blogg har fått något utrymme… bara slipning och målning! Trodde ju att jag skulle hinna med att måla flera saker… men hann bara med en byrå. Det tar ju längre tid att måla än vad man tror ibland!

  Men men.. blir mycket nu ett tag framöver… mycket att fixa inför butiksöppning. Ska försöka uppdatera er så gott jag kan. Det är ju så mysigt att titta runt på allas mysiga bloggar och pratas lite… vill ju gärna svara alla sötosar som skriver också! Men det kommer att bli svårt att hinna med i veckan tror jag.

  Hur har ni det? Har helgen varit bra? Fyndat något kul?! 🙂

  Kramar från Jenny
  —<-@

 • Lilla Blanka

  Grattis till vinnaren!
  Ja ibland är det svårt med växter, o då är det skönt att det finns konstgjorda som är så bra gjorda som de du har fått tag på, de ser verklgien äkta ut 🙂
  Kul med loppisfynd!!!
  Kram
  Mia

 • HannaH i Det stora grå huset

  Hallå Anna!
  Å, jag som skulle vara med i utlottningen hann inte få iväg ett mail ens! Har varit kaos här, sonens sjuka har tagit om kraftigt.

  Den filmen hade jag en väninna som älskade när jag bodde i London 1994. Hon tjatade alltid om saker de sa i den.. Kul att bli påmind! Har själv inte sett den…Kanske är det där en ny version?

  Murgrönor är luriga växter det… Mina har alltid dött förr, men nu växer de så de knakar. Fast idag hittade jag som spindelväv o en massa smått i vitt som bor på bladen. Suck… Tänker INTE kasta dem.

  Du visar jättefina bilder på ditt hem tycker jag!

  Önskar dig en fin vecka!
  Kram Hanna

 • P-lina

  Hej Anna!
  Vad har hänt med dina murgrönor? har dom dött??? allihopa? mina som bara växer o växer….jag vattnar ju inte ens dom tjihii

  Jag vill också ha den där tidnigen.Har sett många som lovordar den men hittar inte den nånstans….finns den bara i Norge? 😉

  kram på sig fröken Anna

 • Morse Farm

  Hej!

  Visst är det bra med fuskblommor, jag har en blandning av äkta och fusk.
  Tack för tips på bra film.
  Fina saker visar du som du har fyndat….som sagt du har verkligen näsa för det!
  Ha en skön söndag och trevlig början på veckan.
  Kram Bodil.

 • me and alice

  Hej Anna!
  Oj, här har det hänt grejer… Känns som man varit borta en vecka från bloggen, fast det bara är över helgen. Vad fint ert vardagsrum är!!! För att inte tala om köket. Det ser inte ut som samma kök. Förstår att du är mer än nöjd med resultatet…
  Som vanligt en hel drös med fina fynd!!
  Vilken kul ide med utlottningen. Vad gullig du är..
  Kramisar Susanne

 • Under en vind

  Naturtrogna fuskväxter är det som trivs allra bäst hemma hos mig…fniss…..

  Vad mycket fina loppisfynd…igen!!! Du har verkligen ögon för det fina!

  Kul lotteri med hissgardinen!

  Hoppas att din helg varit toppen! Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »