nyår

Nymålad lampfot och lite från vardagen hos oss!

Loppis fynden fick pryda min sekretär!

Pärlhyasinter är alltid vårigt!

Sydde en fin lampkjol av ett vackert örngott! Lampfoten blev så fin med vitfärg! Nu kan jag krypa upp i min goa fåtöj och läsa en trevlig bok!

Har dekorerat det lilla ägghuset med trevliga ting!

I dag har mannen börjat att tapetsera vår lilla datahörna. Vi upptäckte att vi hade köpt fel lim. Vi behövde vävlim inte tapetklister. Det var bara att ge sig iväg och köpa det…..
Ser verkligen framemot att få det färdigt.Det blir så rörigt överallt när inte saker är på sin plats!
Vi ska platsbygga skrivbord och hyllor.Ser fram att få inreda där med smarta förvaringar.
Kram Anna

23 Comments

 • Christina

  Hej Anna! Vilken fin blogg du har!! Dina lovely things är verkligen fina!! Vi träffas ju bara i skolan, men det skulle vara jättekul och bara prata inredning:-)Älskar själv att hålla på med dessa ting.”Lantliv”. Kram vi ses ”fröken” Christina

 • P-lina

  Åhh vad fint det blev! vilken skillnad! det sjuka är att jag gick förbi en sån lampfot igår , tycktye den såg fin ut men var av nåt slags metall, mässing? jag fattade inte att man faktiskt kunde måla sånt också…..trodde man bara kunde måla om trä…. Pucko jag. Får väl gå tillbaks imorn då ! 🙂

  Lycka till med renoveringen!

 • Marie

  Lampfoten blev verkligen snygg när den blev vit och vilken söt lampkjol du har sytt till den. Det där ägghuset hade jag också gärna velat hitta på loppis, det är såååå fint!

  Kram Marie

 • Anonym

  Nej det är imorgon dom kommer, så häll tummarna för mig, för det ev. bli lite mer än bara lokaltidningen

  Pernilla

 • Sophie

  Hej!
  Lampfoten blev jätte fin med lite vit färg och ägghuset är jag jätte avundsjuk på, en sån vill jag oxå ha!! 🙂
  Alltid roligt att titta in hos dig, och dina fynd.
  Ha det bra/ Wilmas vind

 • Änglahem

  Vad fin din lampa blev med kjol!!
  Härligt det låter att krypa upp i fåtöljen och läsa bok…
  Vad skönt att alla fina fynd hittat sin plats, snabbt fixat!
  Det där ägghuset…..*suck*…!!!

  Kramis
  Ulrika

 • Millas hem

  Hallå,hallå! Underbara saker du visar! Jag vill oxå gå på loppis!!.. och du verkar ha en riktig tur, flera stycken att besöka på samma dag!! Ditt lilla skåtp med hönsnätet är bara för gulligt, vill ha!! På en av dina bilder kan man ana att du har en fantastisk utsikt. A room with a view…såå vackert!
  Kommer snart igen

 • Kristin

  Hej! Vilken snygg lampa du fick efter att ha målat om foten + sytt en ”kjol” som skärm!!!! Verkligen fint!

  Jättefin karott du fyndade på loppis också.

  Ja – hela din blogg är trevlig och jag återvänder gärna! 🙂

  Kram
  Kristin

 • Loppisliv

  Oj så mycket fint du visade upp…lampfoten var verkligen ett fynd…Go Anna,Go Anna… var det inte så…:-)och en sån fin lampskärm du gjort…lilla höns skåpet också…funderar här hemma på vilket skåp jag skulle kunna sätta hönsnät i…det är så himla charmigt…ha en jättebra vecka…Kram Paula

 • Evelina

  Vad jättefin lampan blev, och vilken söt lampskärm du knåpat ihop. Du är så duktig Anna! Roligt att det går framåt i ”skrubben” också. Med er fart så är det väl klart i morgon eller så… 😉 *fniss* Maken kanske vill fortsätta här hos oss när han är klar?! 😀

  Sov gott & Kram

 • me and alice

  Hej Anna!
  OJ vad fin din lampa blev. Nu ligger min i lä…*fniss*
  Din lampskärm blev ju också så himla fin. Du är allt bra på det mesta tror jag. Åh, det lilla ägghuset…sååå fint…
  kramis Susanne

 • Under en vind

  Men du vilken inspirationskälla du är!! lampan blev kanonfin och ägghuset hade fått plats hemma hos mig…ja minsann….allt du visar är så fint så fint! ha det bäst! Kramis!

 • Ola

  Hej Anna!

  Kul att kolla in din fina blogg! Jag och frun har också startat en blogg inför vår spännande resa till SA! Mejla mig på ola.johanson(snabel-a)gmail.com så mejlar jag tillbaka med info om hur du hittar den!

  /Ola J

 • Anonym

  Men Anna, va fin lampan blev och även det du satte på skänken, vilka kanon fynd du gör och att du även får till det så fint, själv har jag städat hela huset hela dagen,för våran lokaltidning kommer hit på onsdag och gör ett ”hemma hos” reportage.Det känns lite spännande faktiskt.

  Kram Pernilla

 • LantlivsAnette

  Hååå du..den blev fin den..man blir alltid lika förvånad vad vitfärg kan göra..sååå himla fint alltså..!
  Och lampkjolen som du sytt !!
  Jag är så glad just nu för jag vann en auktion på tradera..två fina lakan med vitbroderi för
  170 :-…jiippiie
  Kram Anette

 • HannaH i Det stora grå huset

  Hej igen lilla Anna!
  Lampfoten blev verkligen fin när du målat om den! Och vilken fin skärm du fixade till! JAg bara måste sätta mig vid symaskinen någon kväll… Fast då lär jag vara garanterad att jag får vara ostörd… Och det finns liksom inte här..
  Tycker du har ordnat det jättefint!
  Kram Hanna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »