nyår

Lördags shopping på Loppis!


I dag har jag vart på en härlig loppisrunda.
Evelina och jag startade klockan halv 9 i morse.

De var fullt med halvhysteriska människor. Min annars så fridsamma loppis var överfull! Alla skulle hitta fyndet som var värdefullt….
Hittade trevliga saker att ta med hem…bl a den franska ljuvliga soppterrinen för 30 kr.

Därefter så handlade vi lite mat och sen bar det iväg till Loppis nummer två. Där hittade jag två små kuddar med tillhörande kuddvar och lite småplock.
Sen åkte vi hem glad men lite småtrötta……tänkte på allt som skulle fixas därhemma!

Jag hade lovat min dotter och hennes kompis att köra dem till nån affär. Lastade ur bilen och så bar det iväg åt andra hållet!
När vi närmade oss den lilla byn så kom jag ju på att där var ju oxå en loppis som jag inte hade besökt på flera år. Ärligt talat så valde jag den lilla byn för där fanns ju loppisen som kanske kunde vara öppen! Smart va!!!

Vi parkerade och gick in! Jag blev alldeles överväldigad av alla saker. Det var superbilligt. Ja, jag fyndade lampfoten . Åh, min efterlängtade lampfot…det var precis en sån jag ville ha .Bara 20 riksdaler, helt otroligt,tjejer!
När jag kom ut till bilen hade jag lust att hjula. Nu kan jag inte hjula så jag gjorde en liten seger dans…Go, Anna, GO ,Anna!!!!!
Tjejerna tyckte att jag var rätt så pinsam!!Men lugn det var ingen som såg mig. förresten, Tjejerna fyndade gamla smycken…så de var så nöjda så!!!
Hela loppiskalaset gick på ca 400 kroner…Det var inte illa va!!!!

Ja, det är min lilla datahörna ni ser. Mannen har spacklat lite……och jag har köpt en tapet som man kan sätta direkt över ojämnheter. Smidigt och bra. Får se när det blir gjort! VedPannan och ett reflektor element har krånglat lite idag…stjält uppmärksamheten av min man. Så när det är färdigt så hjälper han mig!

Nått annat mystiskt, märkligt hände i natt. Min 8-åring kom in till mig.Frågade om han fick se på tv! Ja, sa jag efter att ha kollat på klockan.Den är ju tjugo i sex så visst det är tidigt , men okej!
Jag tänkte nu kan jag sova 2 timmar till om jag har tur! Jag vaknar. Titttar på klockan.Va, den är ju 3:20 , då kopplade det i hjärnan.När sonen först kom in var ju klockan 00:40, mitt i natten så fick jag ju för mig att det var morgon!huh!!!!.Ner till sonen.-Ja, utbrister du har ju sett på tv mitt i natten! Det är ju natt!Han bara va! Jag förklarar och han går och lägger sig.Sover till 9:30 och tycker nu på eftermiddagen att han är pigg som en mört!
Tokigt det kan bli!!!!….när man är så trött!!!

Ha en fin helg kära vänner!

34 Comments

 • svärmor

  Lampan blev verkligen fin. Ser fram emot att få se hur datarummet blir. Kanske man kan knycka lite ideer? Jag gissar att hyllor, bord osv ska målas vita!

  Kram
  svärmor

 • lottens vita och gröna

  hej vilket roligt inlägg, jag log när du beättade om din segerdans, det är inte alla som förstårdet där men mna barn skäms också! underbara fynd du gjort det bar kliar i min loppistarm, måste nog till erikshjälpen och ”hjälpa” lite idag rå.
  välkommen till min blogg! kram lotten

 • HannaH i Det stora grå huset

  Det är ju helt otroligt vilken tur du ha människa! Vad himla kul för dig ! grattis, förstår verkligen om du känner dig nöjd efter sådana fynd. Sällan det händer att man får så mycket godig på en gång! Jo, på min födelsedag , men det var ju inte loppisfynd direkt då..
  vad festligt att sonen var uppe mitt i natten. Undrar vad det gick för lämpliga program på tvn då :-/

  Sköt om dig tjejen!
  Kram Hanna

 • vitating

  Hej!!
  Så mysig blogg du har! Vlka fynd du gjort, helt otroligt!!!
  Jag är själv ganska ny i bloggvärlden, älskar shabby chic, fransk/dansk nspirerat och VITT!!
  Besök mig gärna 🙂

  Kram Maria

 • Philura

  Hur gör man??? Alla verkar vara så duktiga på att hitta bra, fina och billiga saker på loppis, själv tycker jag att allt bara är så dyrt. Sällan man hittar nåt för 20-30 kr. Jättefina saker i alla fall du fått tag på.

  Ha det bra!
  Hälsningar Cathrine

 • Shyme

  Visst är det trevligt med fynd! Jag fyndade både på secondhand affär och nya varor igår, det är så kul när man får så fina saker för inga pengar alls….

 • Mysiga lantliga ting

  Det var det värsta alltså =) Hur mycket som helst har du ju fyndat!!! Så himla kul. Och det var måånga finfina saker där som jag skulle kunna ta hem hihi.
  Härligt, nu blev jag ju loppissugen.
  Kram Johanna.

 • Evelina

  Fniss… jag måste skratta varje gång jag tänker på att du skickade upp sonen att titta på tv mitt i natten…
  Lampfoten var verkligen snygg. Ska bli kul att se hur den blir…vit…

  Kram

 • Hellens hus

  Åh vilka fynd…härligt att ha och pyssla med.
  Visst är det typiskt med alla dessa praktiska grejer (typ pannor och annat)som stjäl tid från inredningslustan….det ska ju bara fungera 🙂 Jag ska ta och göra ett ryck och göra iordning en pyssel/data hörna åt mig snart också, men det är hela tiden saker som kommer ivägen. Det är bara att ta nya tag.
  Kram Helen

 • Sophie

  Vilka bra fynd du hittar jämt. Så bra loppisar finns det inte här i närheten 🙂
  Kuddarna var ju jätte fina, det kan man aldrig få för mycket av.

  Ha det bra/ Wilmas vind

 • Vanilla dreams and humblebees

  Men vad du har fyndat igen!!! Fantastiskt! Lampfoten blev jag lite avis på faktiskt… och en masa andra grejer också för den delen! 🙂 Nu längtar jag till jag får chansen att loppa runt och fynda… var ett tag sen.

  Nu ska jag putsa fönster och vår stylka hemma. Har sytt färdigt säcken och en kudde jag visar på bloggen… behöver råd med en grej.. vad jag ska skriva på brädan säcken hänger på. Vet du nåt bra?

  Kramar från J
  —<-@

 • Hwita villan

  Hihi, ja när man är trött kan man verkligen göra och säga heltokiga saker! Men vilka fynd du har gjort, jag gillar vrkligen när man får tag på gamla linnen och sådant.

  Jag länkar till dig, hoppas det går bra.

 • Vårt lilla hem

  Du är ju helt otrolig vad mycket fint du lyckas hitta!! Bor du i loppisparadiset må tro?!? 🙂

  Så fina kuddöverdrag! Och kul att hitta det man letar efter (tänker på lampfoten)!

  Ha en fin söndag!

  Kram, Jenny

 • Anonym

  Ja, det är bara du som lyckas med att fynda så där bra….. snygga saker oxå för den delen.
  Visst är det skönt när man kan lämna barnen hemma en stund? Min 10-åring har slutat fridids och sköter sig själv hela eftermiddagarna.

  Kram
  Pernilla

 • me and alice

  Hej Anna!
  Har precis kommit hem efter en mumsig middag hos min bästa vän!
  Vad ser jag, nya fynd igen!!! Gud så mycket fint. Hur gör du för att hitta så mycket. Det går i alla fall inte här. Terrinen, fårskinn,lampskärm osv…osv…
  Jättefina!
  Kram kram Susanne

 • White Season

  Vad kul vilken rolig dag, och vilka fynd! Jag ska iväg i morgon så får vi se, om lilla jag kan lyckas, brukar gå sissodär.. :-). Visar i så fall! Trevlig kväll, kram Malin

 • ippibacken

  Vilka fynd du gjort, jag önskar att jag också fått vara där, men det blir väl min tur en annan dag. Idag var det innebandy med den stora tjejen hela dagen så jag har inet hunnit så mycket mer. Just nu är det -20 grader så jag springer mest och stoppar in ved i våra två kaminer.

 • Loppisliv

  Vilka fynd du gjort..wow..särskilt soppterrinen….mmmmm vill ha :-)förstår att du dansade seger dansen..ha ha..det hade jag också gjort…visst får du länka mig..visste inte att man måste fråga…det har inte jag gjort…ooops…utan har bara lagt till de sidor jag besöker…Ja loppis är livet…brukar säga det att det är mycket roligare när man fyndat än att ha köpt dyrt…känslan är rent lyckorus…det är så kul med likasinnade…Ha en trevlig lördagskväll. Kram Paula

 • LantlivsAnette

  Go Anna Go Anna..jag sitter här och svänger med armarna..hii..hii..
  Jäklars vilka fynd..åhh vad jag hade velat var med dig där på sökar rundorna !!
  Då hade det kunnat bli mååånga glädje danser 😉
  Tänk vad jag tycker det är kul att se allas fina saker som ni kommit över..jag gläds med dig o alla andra..
  Jag är ju så jäkla gla över hålet i väggen jag..så här blir det kanske en glädje dans också..fniss…
  Ha en skön kväll Kram Anette

 • P-lina

  Åhh vad mycket fina fynd du gjorde idag med!!!!grattis! förstår att du ville hjula och tjoa efteråt,det hade jag med gjort! 🙂

  ha en bra helg/P-lina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »