nyår

En present som gjorde mig oväntat glad..

Var dessa 3 gamla kärl!Som jag fick av mannen i födelseldagspresent..han visste att det inte var såna jag direkt gick och letade efter på loppis..Men tyckte att det var så fina , så jag skulle nog bli glad..Det blev jag, kan ni tro..Först bodde de ute på verandan..men i går eftermiddag så kom jag på att det skulle vara kanon fina på min skänk i matrummet!!

Passar ihop med de andra sakerna så otroligt bra..Vilken harmoni de bildar..Det spelas ljuv musik inom mig när jag ser detta..Så underbart att skapa!!

Det är ju ett historiskt föremål med ett par år på nacken med..Det bedrar till trivseln med..Whiskey kanske jag inte kommer att använda dem till..Men med en kvist eller blomstjälk i så blir det grejer!!

I går var det en super mysig dag här!! Johanna och Lina var här och gjorde Köksrepotag! Jag hade ändrat om här lite så att det skulle vara lite nytt..Sen så fotar ju alltid fotografer i andra vinklar så det blev verkligen kanon bilder.. Tack tjejer för en mysig dag..

Har massa spännande bilder av ting jag skapat som jag vill visa men vi får ta ett inlägg i sänder..fortsättning följer..

Ha en fin helg..Jag ska tillbringa min på jobbet!! Kram Anna

31 Comments

 • Jeanettes hus

  Så roligt Anna att ditt nya fina kök blivit förevigat av proffs.

  Nu väntar vi bara på i vilken tidning vi skall få se detta reportage.

  Det är så roligt att man ”känner” så många som finns med i tidningarna….

  Hur kul som helst!

  Ha en skön vecka
  Kramisar Jeanette

 • Bibbi

  Förstår att maken ligger på plus nu. Dom är jätte läckra dessa krus. Din lilla köks ö blev så djuriskt fin. Enkla medel kan verkligen göra mycket positivt. Ha en underbar dag/Kram

 • Marie

  Vilka fina kärl du fick av maken, passade jättefint tillsammans med tallrikshyllan och kotavlan.

  Vad kul med köksreportaget, blir spännande att få se framöver!

  Ha en trevlig kväll!
  Kram Marie

  Ps. Du är så välkommen hit precis när du vill!

 • LantlivsAnette

  Halloj där !!
  Åhh vad många fina inlägg du har gjort, du vet, jag har inte ens orkat vara vid datorn de senaste dagarna !!…
  Vilken fin köksö du har, åhh vad jag skulle vilja ha en sån jag också..och flaskorna som du fick, sååå fina..
  Vad roligt att de har gjort ett till reportage hos dig…
  Vilken tidning kommer det i ?
  Ha det gott vännen
  Kraam Anette

 • Kicki

  Hej Anna,
  köpte en sådan till en kompis på loppis som jag trodde hon skulle bli jätteglad. Och så ville hon inte HA den. Så nu bor den i Gårdsbutiken istället…
  KRAM från Kicki
  på Thyrasgård

 • Tulipa

  Hej Anna!

  Fina flaskor!!
  Väldigt snygg kombination med din tallrikshylla och faten du har där…

  Köpte en stor brun glasflaska med Sofiero tryck som jag satt i trädgården!
  Blev så bra!

  Får nog samla på lite flaskor…

  Kul med reportaget!

  Kram Mariette

 • Loppisliv

  Härligt fina kärl Anna, allt du hittar eller fåt gör du så fint av, du är då full av ideér och inspiration. Och din köksö i förra inlägget, helt ljuvligt med hjulen till, ännu en ideé att lägga på minnet 🙂 Vad roligt med ett reportage, när får vi se dig i tidningen då, på tiden tycker jag 🙂 Kramis på dig goa vän / Paula

 • Lilla Blanka

  Hej vännen!

  Nämen vad spännande med köksreportage! Den där hemlisen hade du inte berättar din lurifax 😉
  Vill sååå gärna göra i ordning i köket..känner att jag blir arg bara jag vistas i vårt kök nu *hihi* fast så blir jag ju full i skratt över att jag är irriterad på döda ting =)

  Kram goa vän, jättefina kärl (har också sånna!)

  Mia

 • Anonym

  Är ofta inne här och smygläser, din blogg är så underbar, fylld av glädje och vackra saker.
  TACK!

  Soliga vårhälsningar,
  Annica

 • livetpåfyran

  Hej Anna!

  Precis sådana flaskor hade jag framme för 10 år sedan. Dom ligger kvar i en flyttlåda i kattvinden…kanske dags att plocka fram dom igen?!

  Va kul med köksrepotaget, vet att det kommer att bli toppen!!!

  Stor kram o trevlig helg, Pia

 • Vit som snö

  Så vackra flaskor! Dom blev pricken över i där på skänken.
  Kul med köksreportaget, dom är ju så duktiga o du har ju såå fint, kan inte bli annat än fullträff!
  Kram cilla

 • Vita Villan -Lantliv och Design

  marika här hoppas ni har det bra Olle mår fint bara mannen som är super förkyld och ligger nerbäddad sen 2 dagar, vi var bjudna till Götborgs ikväll…men jaja så är det ..fint du har det.. som vanligt kul att titta till dig kraaaaaaam marika

 • Vita Villan -Lantliv och Design

  marika här hoppas ni har det bra Olle mår fint bara mannen som är super förkyld och ligger nerbäddad sen 2 dagar, vi var bjudna till Götborgs ikväll…men jaja så är det ..fint du har det.. som vanligt kul att titta till dig kraaaaaaam marika

 • Guldkant På Livet

  Nej men, så vackert de blev med de tre krusen! Men du har öga för detta, jag har ett sådant men har inte vetat vad jag ska göra med den, har haft den i flera år men hittade jag två till skulle jag ställa som du, så snyggt det blev!

  Va kul med Johanna & Co, de är verkligen duktiga, spännade det ska bli, ditt kök är otroligt vackert! Jag har nobbat en del reportage nu sen förra sommaren, jag är så feg, tycker jag inte har lika fint som många av er andra… men kanske jag slår till och visar en glimt sedan . Kanske : )

  Ha en bra och solig helg min bloggvän! Mari.

 • envilsenloppa

  Vilka fina ”flaskor” och som sagt de gör sig verkligen bra där på skänken ! Ibland skulle man vilja låta någon annan styla hemma hos en så saker hamnade på lite mer oväntade platser .
  Ser verkligen fram emot köksreportaget , vad roligt !!
  Ha en fin helg nu !
  Kram/Lotta

 • Anonym

  Det blev ju toppenfint att byta plats på kärlen, passade jättebra där! Ha det bra på jobbet! Kram Marguerite

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »