nyår

Nu är min pysselvrå tillräckligt färdig för att visas upp!


Ja, då var pyssel/datahörnan tillräckligt färdigt för att få vara med på bild!!! Här ska upp nån mer hylla, hurts under skrivbordet….måste ha alla pärmar med viktiga papper nångonstans.!
Ska skaffa lite mer förvarings korgar och lådor med.
 • Har knyckt en vit låda av min son….det var inte så bra tyckte han…men har har så många..och jag inga…och den är faktist min!!!!! Ska hjälpa han och sortera hans saker så han inser att han har tillräckligt med lådor!
 • Jag har sytt överdrag till en ful halvsöndrig korg och överdrag till en låda jag inte orkade måla…för att sen vänta på att den skulle torka….så detta är dagens tips från mig!!!!!
 • Mannen ska såga hål i skrivbordsskivan så att sladdarna till datorn kommer lite snyggare….
 • Pianot blev hämtat och sålt i går!!! Tack vare min envetna dotter.Gubben som skulle hämta pianot kom inte i förrgår…Då tänkte jag strunta i honom och ringa en seconhand så att de kunde hämta pianot……..bara jag blev av med det!!!!! Men min dotter sa hela tiden….mamma ring dem igen….ja, ja gjorde väl det då….tillslut fick de in postnummret på gpsen och kom hit vid 19:30 snåret i går!!!!!! Så nu är vi nåra hundra rikare!!!!!!
 • Stolarna och kanske kökssoffan kommer att bli vita i morgon!!!!
 • Min goa Marika vän är i luften, på väg till Egypten trakten…så hon kommer ha det så gott så!!!!
 • Och det bästa av allt!!!!!!!……..I DAG SKA JAG ÄTA SEMLOR!!!!! Grattis min älskade mamma på födelsedagen!!!Du är bäst, finns ingen som du!!!Kram vi ses sen!!!

Ja, tackar för alla fina kommentarer…..kul med er som har skrivit en kommentar som brukar vara osynliga!!!Jätte roligt….ni får gärna skriva igen….eller vara osynliga om ni vill…och två guldmedaljer för bästa loppishandlare har jag mottagit.Jag tackar och bugar!!!Kram på er alla från mylovelythingsanna!!!!

19 Comments

 • Millas hem

  Hallå där!
  Tack så jätte för kommentaren, men tror att jag hoppar över att publicera den för att du hade tänkt skriva ”kul” förstår jag, men det blev ett annat ord istället….inte ett vackert sådant!:) Jag blir glad för dina kommentarer!
  Må gott! Kram Camilla

 • svörmor

  Hej på dig!
  Har myst lite medan jag såg vilka nyheter som var på tapeten (i dubbel bemärkelse) i dag. Allt blir så fint och fräsht.
  Har just skrivit av muesli receptet och ska göra en sats så snart jag har inköpt allt som ingår i stommen. Den jag provsmakade var inte bara ätbar, men riktigt, riktigt god.
  Men först ska jag på en liten resa som du vet – till landet där kosackarna slår klackorna i taket och där det finns så vackra människor och annorlunda kultur. Där har de inte vita möbler, utan det mesta går i chockladbrunt, beige och orange. Mer om detta sedan

  Kram från svärmor

 • Ingela

  Hej Anna!
  Blev så glad och inspirerad av din blogg.Du är ju så fantastisk.Jag förstår inte hur du hinner och orkar. Men det som är kul det hinner man.

  Ha det så bra!
  Kramar från en f.d. arbetskamrat
  Ingela

 • Milla

  Härligt med en egen hörna sådär!
  Jag har ju gäststugan som är min lilla ”tillflyktsplats”, där jag har ”egentid”.
  Du verkar ha många ”järn i elden”, det är alltid kul att titta in hos dig!
  Kram Camilla

 • Marie

  Vad bra det blev i din pysselvrå, önskar att jag också hade plats för en egen liten pysselhörna här hemma.

  Hoppas att semlan smakade riktigt gott idag!

  Ha en trevlig helg!
  Kram Marie

 • P-lina

  Åhh vad skönt att ha en egen hörna.Speciellt om den är sådär fin 🙂

  Har fått en idé från dig, att man kan sprutmåla möblerna!!!!???kan man det verkligen? skulle vara kanon att göra det så slapp jag måla…ska ju måla om mina köksmöbler.Hur gör du? lämnar du in dom nånstans eller har du bara en händig man?

  Kramizar/P-lina

 • Änglahem

  Vilket härligt litet krypin du ordnat år dig!! Ordning och reda och fiffiga lösningar!!

  Tack för goa, härliga och förstående ord hos mig, det värmer enormt ska du veta!!! Vem vet jag kanske tar dig på orden nån dag, för idag har det varit den jobbigaste på länge, puh…!

  Vad sugen jag blev på en temla som Ture Sventon sa…

  Ha det bäst du goa!

  Kramar i massor
  Ulrika

 • ippibacken

  Det blev en fin hörna. Jag håller med om att du är duktig på att handla på loppis, jag önskar att jag hade fler loppisar här. Var förbi till en i veckan men det blev bara två små skålar, jag var nog för stressad var på väg till jobbet. Ha en bra fredagskväll
  kram Susanne

 • Lilla Blanka

  Åh vad kul med en sån hörna, och ha allt samlat sådär bra!
  Dottern tjatar om att vi skall göra vår eget pysselrum i källaren..jag är ganska sugen på det också nu 🙂
  Kram
  Mia
  PS Måste bara säga att det är jag som snickrat köksvitrinskåpet hihi och inte min man..jo han var med o satte i glasen o kittade dem, men annars så..har jag snickrat, sågat, målat och allt själv 🙂 *ganska stolt* hihi

 • Evelina

  Det blev ju KANONBRA hördududu!!! Jättefint!! Jag måste komma ner och titta IRL. Jag har också ätit semla idag, men jag mådde rätt illa jag. Tål nog inte grädde så bra i sådana mängder tyvärr… men gott är det, så man offrar ju sig!! Maken var på röntgen idag. Det såg bättre ut!! så nu är det bara att vänta och vänta…

  Stor kram

 • vitating

  Hej igen!
  fin vrå, önskar jag hade ett eget rum! Där skulle jag pyssla, ha min dator, fina boxar med saker, min träningsgrej (minns inte vad den heter) Men det är bara att drömma om, vårt hus är inte så stort för tillfället!
  Tack för besöket på min blogg, jag har länkat till dig nu!

  Kram Vitating

 • me and alice

  Hej Anna!
  Vad du hinner med! Blir alltid lika imponerad av dig!
  Det är min dröm att ha en sån där fin pysselhörna. Just nu står min symaskin på köksgolvet.
  Vad mumsigt med semlor. Det fick vi häromdagen…
  Kramis /Susanne

 • LantlivsAnette

  Go morron Anna !
  Åhh du det var allt en fin hörna det där..ordning och reda..
  Jag törs inte skriva en `Göra lista´ så där..då blir jag så stressad..fniss…
  Jag har allt i huvet ändå..lördag o söndag ska jag måla i stora hallen..och det är inte lite det kan jag säga..där finns bl.a tre dörrar som ska målas..puhh..men det blir fint sen..man får inte tänka på att det är jobbigt då blir det inte av..eller hur ?
  Åhh semlor..jag ska också fika nåt gott idag,det gör vi alltid jag o syrran på Fredagar,vi har ju Waynes Coffe alldeles bredvid oss..och deras kladd kakka..ohh…
  Ha det så bra Kram Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »