nyår

Mjuka kuddar, skimmrande ljus och lääääängtan efter ett gammalt hus!!!

Här är mina kuddar som jag har piffat till!!! Tack kära svärfar för att du alltid, gladerligen ställer upp och hjälper mig att skriva ut vackra bilder!!!

Det blev en ljuspåse med!!! Här i dags ljus!!!

Här är lite detaljer från tvrummet. Här är ljuspåsen i skymmningsljus!!!

Är så glad för mitt om piffade tv rum!!!
Ja, nu till den stooooora längtan efter ett gammalt hus!!!! Min läääängtan är alltid värst på våren!!!
Jag längtar så så min själ värker!! Jag är en sån som ska bo i ett gammalt hus..jag hör liksom hemma i en härlig trädgård med naturtomt….sittandes på verandan och njuta!!! Det är jag!!!

Så hör upp alla som bor i min närhet!!! Vet ni om något gammalt hus som snart är ledigt….kontakta oss om du tror att detta hus är rätt för oss!!!
Jag bara kände att jag behövde skriva av mig detta i dag….nu släpper jag det!!!!

Jag är enormt tacksam över vår villa!! Vi har fått ta över det från min mans föräldrar!! Vi är verkligen välsignande av det!!! Vi gör allt vi kan med de medel vi har för att förvandlat vårt hem och trädgård till en lantlig idyll…Jag trivs alldeles utmärkt…men jag längtar…….!!!!
Men jag har lärt mig något väldigt bra ..det är att vara tacksam för det man har..och det är jag…!!! vi bor så fint med skogen strax nedanför vår gata…några hundrameters gång genom skogen ner till sjön.Så vi bor väldigt bra!!!!

Nu till verkligheten !!!!
I dag har jag vart på loppis..det blev storfångsten..jätte kul var det..ni får se fynden senare!!!
Vi håller oss friska..ingen har kräkts mer.. lite illa mående bara hos ett av barnen..men inget allvarligt…

Ha en go helg kära läsar och bloggvänner…Jag ska jobba hela helgen..men har väldigt bra pass..så jag är hemma både lördag och söndag kväll!!!

Kram från MyLovelyThingsAnna

46 Comments

 • Anonym

  Det var ett tag sedan jag hade tid att titta på din blogg. Du vet ju att vi har gjort i ordning filmrummet och då var det bara färger, kuddar och gardiner för det som gällde.
  Tyckte att de vita kuddarna med tryck var underbara!!! Nu måste vi prata om hur jag ska kunna ”överföra” den iden till filmrummet. Det ska nog gå bra med en vitgrå, romantisk kudde mitt i allt det svart-grå-orange-vita.
  Hoppas magsjukan är borta nu.
  Såg att det var en som skrev om hur hon längtade efter ett ställe då hon bodde i Mellanöstern. Så hade jag det också under alla åren i fd Sovjetunionen, och jag njuter och uppskattar att ha ett eget hem att mysa och leva i, som vi har haft nu i några år. Som engelskmännen säger:Mitt hem är min borg!
  Kram svärmor

 • Morse Farm

  Hejsan Svejsan!

  Tack för fina ord om mina stolar.

  Vilka vackra kuddar du sytt och jättefin ljuspåse.

  Förstår din längtan efter gammalt hus.
  Jag är lyckligt lottad. Jag bor i ett gammalt hus från 1850 talet och vi har en enorm trädgård och en jätte stor damm.
  Ha en bra början på veckan.
  Kram Bodil.

 • MormorRuthsAnn

  Vad inbjudande soffan med vackra kuddar ser ut!! Får man slå sig ner en stund? hihi…
  Vad jättejättesöt den lilla ljuspåsen blev!!! Ser att du hunnit med ett antal inlägg under min lilla bortavaro….massor av fint du visar…fönstret på skänken och i sovrummet ser kanonfina ut.

  Hoppas helgen har varit mysig trots massa jobb!

  Kram tillbaka…
  Ann

 • Mamma Millan

  tack tack!!!

  Men så trist…koppas du blir bra snart!! Finns inget värre än magsjukan ju……:(

  Millan Kramar
  ~~~`*’*´~~~

  ~~*♥GRATTIS PERELLI!!!♥*~~

 • Guldkorn i min vardag!

  Så fina dina kuddar blev, skönt med en svärfar som skriver ut bilder.
  Kan känna igen din längtan är också en sån person som egentligen skulle sitta bredvid en järnspis och elda.
  Men allt har sin tid, tids nog kommer du att ramla över ditt drömhus!
  Kram Ulla-Bella

 • Sockersött

  Du är inte ensam om att längta efter ett gammalt hus. Jag drömmer mig ofta bort till ett hus på landet i äldre stil. Vilka fina kuddar, bra gjort. Jag äger inga ljuspåsar men det är verkligen underbara.

  Kramar Kia

 • Anonym

  Inget kul att vara sjuk…
  Krya på dej!

  Jag tyckte också lampfötterna var fina svarta, (men min man tyckte de skulle vara vita!), men jag grundade i svart bara för att kunna skrapa fram lite, sen…!

  Knäppt, va?!
  Men det hjälpte till att få dem att passa ihop.

  >:3

 • Under en vind

  Vad vore livet utan drömmar!!!??? Jag bor perfekt vid sjön med ett hus som jag älskar, men jag längtar efter så mycket annat…vill ha ett stort växthus/orangeri tex….inte för att odla en massa, utan för att ha ett rum att vara i där man slipper mygg och regn…..En grupp att äta vid och en mysig fåtölj att krypa upp i….

  Vad mysigt dian bilder ser ut! Varma och ombonade!

  Hoppas att arbetsdagen varit bra! Kramis!

 • Ninis

  Hej!
  För 2 år sedan värkte min själ, så jag mådde illa, då hade vi inte vårt underbara lilla hus som vi har idag, så jag vet hur det känns.
  Vi gick och väntade på att en dam skulle sälja till oss och det drog ut på tiden, faktiskt 5 år.

  Så jag hoppas att ni snart hittar ert drömhus!

  Fina bilder du visar.. kikar in snart igen!

  KRamizzz

  NINIZ

 • Lilla Blanka

  Åh vilka UNDERBARA bilder…! Vad otroligt fint ni har det..du är verkligen duktig på att få till mysiga stämningar och dina bilder är super!!!
  Kram
  Mia
  Ps jag mailar dig senare i kväll, vi kanske bor jättenära varann, har bara 4 mil till Gbg 🙂

 • Hulda

  Så mye fint du viser! Jeg likte så godt bordet du har, det lange smale. Nydelig! 🙂 Elsker gamle hus selv, vi leier nå, men er på jakt etter et eget. Men, ender kanskje opp med at vi må bygge et i gammel stil.

 • Änglahem

  Den där längtan känner jag med igen!! Det svåra är att få med gubben på det hela!! Här i närheten är priserna alldeles på tok för höga, så det blir ju att flytta på sig en bit och vare sig det eller att börja om med renovering lockar honom. *tråkmåns*fniss*
  Jag kan verkligen se mig dig i ett riktigt gammalt fint hus vid skogsbrynet! Lycka till!

  Fint med dina kuddar och även ljuspåsen, du är sååå flitig!

  Ha en fortsatt bra helg!
  Kram
  Ulrika

 • mittiminvillervalla

  :o)

  Tack Snälla för alla vänliga ord du ger mej!

  Nu har jag kikat runt för att se vad du pysslat med sedan sist! Och det var då inte lite det! :o)

  Så fint du gjort! Dina kuddar och ljuspåsen blev så ljuvliga! Tänk vad en gammal bild kan göra för ett vitt tyg ;o)

  Det gamla fönstret är ju så fint det också. Jag har två som jag bad min man bära fram under veckan som gått. Tyvärr finns är dom väldigt stora.

  För många år sedan lutade jag av dessa och hade dom hängade i ett hörn i vardagsrummet. På hängde jag spetsgardiner. För något år sedan tröttnade jag på detta och dom åkte ut. Inser nu att jag var ”före” min tid så dom får väl komma in igen :o)

  Nu var det bara det att jag hade ju tänkt hänga en hörnhylla just där! *Skrattar* jaaaa, får se hur det blir!

  Din blogg ger i alla fall så mycket inspiration. Du kan verkligen få det så fint så man vill bara vända allt upp och ner när man kikat in här hos dej!

  Nu kommer barnbarn så bäst att slå av datorn annars blir avslagen i alla fall! ;o)

  Kramisar Monika

 • Mamma Millan

  Hej hej!!! Låter ju somdrömmläge annars!! Men jag förstår!!
  Vi bor jättebra i vårt hus,,men inommig finns en längtan till landet, det gamla, vackra fönster o dörrar..o friheten!

  Hade stuga / en stor gård)o uppväxt på landet över somrarna…när nina föräldrar sen flytta så orka de inte längre behålla den..sååå synd!!! Saknar den enormt ju!!

  hoppsa du får en härlig mello lördag..vad hölls på??
  Håller på Sibel…men tror Perrelli tar det!!
  ooo Carola skulle ju bara varit där nu!!!!!

  Ha en skön Lördag!!!!
  Millan Kramar
  ~~~`*’*´~~~

  ~~* FAIHT ♥ HOPE ♥LOVE *~~

 • Anonym

  Oj det du skriver… om din längtan, fick mig att tänka efter ordentligt, vilken lyckost jag egentligen är som har funnit ett gammalt vackert hus med stor tomt mitt i byn till en billig peng dessutom,men nog kan man ibland önska att man bodde i ett nytt hus som ex. har raka väggar och tak….inget fönsterdrag osv.

  Å vad spännande att få se dina senaste fynd, dom är nog säkert jätte fina, själv är jag supernöjd över mina senaste. Har letat så länge efter just en golv lampa i gammal modell och en stor byst, har till och med lagt ut krokar hos alla jag känner, men så fanns dom där, och det roliga var att inget skulle jag ha, jag skulle bara köra din min dotter (det var hon som skulle handla)

  Hoppas ni får en fin helg och att ni håller er friska.
  Själv ska jag jobba ngr. timmar och sen ska jag hem och hjälpa mannen att riva ut toan där uppe.

  Kram på dig
  Pernilla

 • Anonym

  Ja, visst kan man längta så det värker…
  Det gjorde jag emellanåt under många, långa år av lägenhetsliv i Sverige och Mellanöstern…

  Sen, när vi skulle flytta ’hem’ till Sverige, hade vi inget självklart ’hemma’, så vi skrev en önskelista till Gud, med barnen! Jag har den kvar…
  ALLT vi önskade oss har vi fått!!!!! I rätt tid…

  Gissa om jag är tacksam.

  Kram
  ha en fin påskvecka 🙂

 • vitating

  Just det ja! Glömde lite…. Jag förstår din längtan efter ett gammalt hus! Jag längtar såååå efter att vi ska bygga till vårt hus, nytt kök, gammeldags veranda, större ytor, klä in med faluröd panel m.m. Så att det blir den där känslan som jag saknar just nu med vårt hus, jag älskar husets läge med sjöutsikt men jag vill liksom få till det där som jag saknar nu!! Jag hoppas ni framöver hittar det ni söker!

 • vitating

  Så mycket ögongodis du visar!! Jättefina kuddar o ljuspåse!!Tack för din snälla kommentar, det värmer!!
  Måste titta runt lite mera här o njuta…..

  kramiz i massor Vitating Maria

 • annaslantliv

  Ja det är så, på våren då har man störst drömmar och längtan. Man vill så mycket när ljuset kommer tillbaka. Hoppas att dina drömmar slår in till slut.

  Kram

 • Marie

  Vilka fina kuddar och ljuspåsen var ju helt underbar! Du har det så fint och mysigt! Förstår din längtan, men du ska se att rätt som det är dyker HUSET med stort H upp. Tills dess bor ni toppenfint!

  Ser verkligen fram emot dina fynd, hoppas jag gör några imorgon också!

  Ha en härlig helg!
  Kram Marie

 • White Season

  Vilka fina bilder, vad fint med alla kuddar, vackra med de fina trycken på! Vad skönt att ni känner er bättre, nu har nog vi också blivit krya från kräksjukan. Men det tog på krafterna så med jobb och dagis så har jag inte orkat blogga något den här veckan, men så är det ju… Kramar och ha en skön helg, Malin

 • Hannis

  Men ååå!
  Vilken ljuspåse!!
  Och kuddarna.
  Himla människa och göra en mållös hela tiden=))

  Förstår din huslängtan.
  Jag skulle så gärna ha nåt ”eget” att sätta tänderna i.

  Hoppas du får en skön helg på jobbet.Kram Hannis

 • Vitt Hemma

  Va fint tv-rum! Skänken är ju underbar!! Fina saker du har!!
  Förr eller senare hittar ni DET… Den som väntar på något gott… 🙂

  Ha en jätte bra helg!!

  Kram Sofi

 • Doften av vanilj

  Så fint det blev i dit ”till piffade” vardagsrum. Du visar alltid så mycket fint. Har du nu fyndat på loppis igen, människa hur gör du för att hitta alla dessa fynd? Har du någon inbyggd magnet :)? Ska bli jättespännande att se vad det blev!
  Ja vem längtar inte efter att hitta ett gammalt charmigt hus….Lycka till med jakten/ Kram

 • Sara

  Känner som du, jag skuule också vilja ha ett gammalt hus. Men man får göra det bästa av det man har och vara tacksam för att man har ett hus. Ha en bra helg!
  Sara

 • Bland liljor och tistlar

  Anna lilla ..vilka fina saker du sytt ..jag ficj hjälp av Evelina att beställa på panduro igår ..färg bokstäver och lite dokument…så i veckan hoppas jag jag kan knåpa lite åxå…påsarna var såå fina ..och kuddarna helt ljuvliga …Anna du är mitt föredömme i allt just nu puss..marika

 • Anonym

  Här uppe i norr finns det gamla stora hus och rätt så bra priser, men jag förstår att du vill bo där nere. Du ska få se att så småningom dyker ditt drömhus upp och att du passar i ett gammalt hus det är ju självklart..
  Kram Susanne

 • P-lina

  Hej Anna!
  Förstår din längtan…den finns hos mig med kan jag lova!!! MEN du har ju så fint i ditt hem….så jag förstår att du är nöjd med det du har.

  Vadå ? menar du att du har ljus innuti tyggrejen??? brinne rde tinte upp då?

  ha en bra helg!!! kraam

 • Design by E

  hej igen Anna!!! du läääängtar efter gammalt hus skrev du..jag håller me,,när vi ska köpa hus då vill jag absolut ha ett old house..men blev nyfiken vart i västergötland bor du?skönt att ha sjö så nära,,underbart!!kram E

 • Vanilladreams and humblebees

  Jag vet hur det känns att längta efter hus!!! Jag längtar så det knakelibrakar i varenda molekyl i kroppen… 🙂

  Ser fram emot din visning av nya storfångsten!

  Hoppas hela familjen får en skön helg!

  Jättefina kuddar du gjort… och ljuspåsen! Urtjusig!!!

  Kramar!
  —<-@ Jenny

 • Anonym

  Du har verkligen mysigt hemma och har man inte varit hos dig tror man att du bor i ett gammalt hus
  Ha en bra helg kram Lena

 • Mamma C

  Åhhh,vad fina kuddar du sytt och tryckt. Ljuspåsen var söt den med. Man får hoppas att ni hittar erat drömhus. Men det låter som ni bor underbart nu med.
  Ha en bra fredag.
  Kram Mamma C

 • lottens vita och gröna

  hej anna! vi tänker så lika, har precis samma känsla där med att bo lantligt, jag har aldrigvarit en stadstjej, njuter inte av att gå på stan och så. till din underverk! du ärju helt enorm, så fina saker, är det av smma ark du gjort till strutarna du anväder nu till kuddarna?ljuspåsen är underbar! skönt att du har bra arbetspass så du fårse melodifestivalen, men vem ska man hejja på nurå när min kära caola är ute, gillar inte perelli och inte sanna, det får bli rongedahlarna eller amy. ha det bäst. kram lotten

 • faster atta

  Det låter på din beskrivning som att ni bor väldigt fint, men jag förstår din känsla. Så kände vi oxå, . Vi bodde mitt inne i ett litet samhälle och trivdes jättebra med hus, läge och grannar men det var helatiden något som saknades…… Och nu bor vi i våra drömmars hus på landet med närhet till allt iallafall. och barnen kommer växa upp med mycket vänner här uppe och med bonngårdar inpå knuten….. Underbart! Och huset, ja det är tidigt 20-tal så det har potential… ti-hi…

 • Nostalgi och romantik

  Jag vet preciiis hur du känner dig med din längtan! Jag kan också känna att jag vill bo i ett sånt där vackert hus med en jättefin tomt med underbar trädgård! Och så bor vi i ett radhus… Det är bra, det passar oss som är en liten familj, men det är inte lätt att få det lantligt i ett radhus! Så därför kan jag också känna som du ibland…
  Kram
  Marie

 • me and alice

  Hej Anna!
  Vilka vackra kuddar du sytt och tryckt!
  Nu blir man onekligen lite nyfiken på dina fynd!!! Hmm…*fniss*
  Hoppas ni en dag hittar ert drömhus… Tills dess så bor ni underbart fint..
  kram Susanne

 • Lena i et bæssmorhem

  Skjønner så godt at du lengter etter et gammelt hus – de har sånn sjel! Jeg elsker gamle hus selv, skulle gjerne hatt ett! Vel, vi har det sånn delvis, ca.1/4 av huset vårt er en ca.200 år gammel tømmerstue og selv om det meste av den gamle sjarmen er fjernet opp gjennom årene håper jeg at vi skal klare å tilføre litt av det. Men tenk på de som er så heldige å ha et gammelt hus som er nærmest intakt! Tror mange som har gamle hus ønsker seg nytt, for vi andre ser mest romantikken i det og ikke alle bakdelene som følger med… Men huset ditt er nå det beste bevis for at man kan få sjel og sjarm inn i nytt hus også!! 🙂

  Klem fra Lena

 • Design by E

  Tack för ditt inlägg blir alltid lika glad!spännande se dina loppis fynd!1jag har precis målat min fotpall o klätt den i vit/beige randigt tyg..ska visa den en dag.trevlig helg!!vacker med dina kuddar får nog försöka mig på såna oxå..kram E

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »