nyår

Gamlafönsterbågar och salta bad!!

Är så glad för mina fönsterbågar…..har bytt till mig dem!! Ni vet en rostig spik…..
Jag fick fönsterbågarna av min goa vän Marika som har bloggen http://blandliljorochtistlar.blogspot.com/
Kika in senare idag hos henne så får ni se vad hon fick av mig!!!!

(Den uppmärksamme ser att jag har bytt bild..tyckte man såg helheten bättre så här..bilden störde mitt inredningsöga…)
Den här fönsterbågen hade hela glas…i bågarna..Behöll dem i för de var så vackra..Kommer inte riktigt i sin rätt i mitt sovrum.men den hänger här så länge tills rätt plats dyker upp!! Har ytterligare en till..men den har inte fått någon plats ännu..står och väntar på sin plats….

Ett vackert dokument, inhandlat på panduro efter ett tips från min goa blogg vän som har bloggen under en vind!(Bloggen är låst men hon har en öppen blogg som heter http://spiraosprudla.blogspot.com/

Fjädrarna fick byta ris och plats…..Körsbärsriset som de tidigare befann sig i började knoppas..så fjädrarna fick flytta så jag kunde njuta av varje steg i knopp och blad/blom, slå ut processen!!!

Jo, i går kväll var det salta tempereade bad som gällde!!! Var på Kurorten som Marika arbetar på! Vi var ett härligt tjejgäng på 8 pers som firade att P…… hade fyllt år!!! Vi åt en fantastiskt go buffé…Badade ångbast….bubberpool..varma härliga bassänger…simmade i havsvatten som var tempererat och klorerat…helt fantastiskt härligt!!!!!

Är ledig i dag..jätte härligt..här är lite magsjuka..en av pojkarna fick det igår..men det känns lugnt..får vi det så får vi det….Man får städa tvätta hålla noggran hygien(som det heter inom mitt yrke)

Ha en bra dag….kära blogg och läsarvänner!!!
kram från MyLovelyThingsAnna

37 Comments

 • Liselott & Marina

  Hej jag älskar också gamla spröjsade fönster men dom är svåra att få tag på. Jag och min syster va på en byggåtervinning igår och letade. Vi hittade inga fönster men syrran köpte en gammal charmig dörr och jag en underbar chiffonje. Shabbig va den men jag betalade bara 200 kronor. Den kommer att bli vit förstås. Trevlig helg, Liselott

 • Hulda

  Her var det mye vakkert, i min stil. 🙂 Nydelige gamle vinduer du har fått tak i. Jeg har funnet ei gammel dør i fjæra, skal hente den nå en av de nærmeste dagene, da kommer den nok på bloggen min. 🙂

 • Mamma Millan

  Hej goa du!! japp..du är verkligen det…go!!!!
  tack för allt du skrev…ja vore väldigt synd att låsa bloggen..hoppas jag slipper, men med att tagit bort de annonyma kommentarera slipper jag ju iallafall läsa div tråkigheter!!

  ja trist är vad det är…funderade länge på om jag skulle skriva nåt…kanske är jag inte bättre själv då…men jag är så känslig…tar åt mig alldeles för lätt, måste lära mig att inte bry mig!!

  ja ja..nu har jag iallafall vart inne hos Marika o kikat!!!ja..kanke va vilite lika på fotona!!!
  Mycket fint hon har…dina ägg jättevackra ju!!

  Läste lite om dig där på sidan…..jag drömmer med om en ege butik!!! kanske nån dag så!!!
  Vem vet!!!

  Har även jag försökt vara hemma med mina barn så länge det gått!! Tror de är bra för dem.
  Min stora tjej har aldrig gått på dagis….De små började vid 3 års åldern.nu går de 6 tim på friids.
  Tror de blir tryga av att ha det så…hoppas det ialla fal….ja, det blir mindre pengr att röra sig med, men dessto mer tid med barnen….även om de är ute o leker eller hos kompisar, så vet de att man finns här….är ju sjukskriven nu, men förr jobbade jag 50% på vårt egna företag.

  ojojoj då så långt detta blev!!
  du ffår min mailadress här , kan va kul att maila nån gång!!

  millan.orrben@hotmail.com

  ha en härlig fredag…
  kram milleamamman!!!!

 • Morse Farm

  Hejsan Svejsan!

  Vill bara säga att när jag läser ditt inlägg så bli jag så glad för det sprudlar av glädje, energi och skaparlust och framförallt inspirerar det.
  Jättefina fönster och fina bilder du tagit att visa oss.
  Er spa kväll lät rent gudomlig.
  Ha en fin fredag.
  kram Bodil.

 • Marie

  Vilka helt underbara fönster du har bytt till dig! Jag älskar gamla fönster, de är så vackra! Vad fint det blev med dokumentet bakom fönstret och bilden från sovrummet är sååååå fin!

  Ha en trevlig helg Anna!
  Kram Marie

  Ps. Hoppas att ni andra slipper magsjukan och att sonen snart kryar på sig!

 • Loppisliv

  Ooohh….Så fint med gamla fönster…är tokig i allt gammalt och nött…det har ju sån charm tänk vad många som inte kan se det som vi kan :-)….din bild från sovrummet får en att tappa andan……Kram Paula

 • HannaH i Det stora grå huset

  Vilka underbara fönster du bytt till dig! Dina bilder är helt ljuvliga!

  Så skönt att det går bra på bup! verkligen roligt att höra!
  Inte så kul med magsjukan dock… Om den är mild så är det väl ok, men själv har jag ont i magen ännu. Hoppas ni kommer lindrigt undan. Man kan ju ha tur också!

  Sköt om dig!
  Kram Hanna

 • Tankar tar tid

  Visst är det snyggt med gamla fönster och fönsterramar. Jag har flera stycken men det är bara det att de sitter på ett gammalt uthus och jag kan ju inte ta bort dem för då regnar det ju in *fniss*.
  Jag får snällt vänta tills det blir dags att riva huset … och det lär ta tid … suck!
  Jag har faktiskt en ide om att göra ett vitrinskåp i köket av gamla fönster … har sett på flera ställen att andra har gjort det … och det blir jättesnyggt. Så vi kommer att ”spara” en vägg i köket och ska leta efter fönster som passar måtten på väggen.

  Lustigt sammanträffande, för jag har gjort en tavla idag av exakt samma dokument som du har bakom ett av fönsterna 😉

  Kramar Christina

 • Jessika

  Vad fint du hade gjort med fönstret, liggande och med Pandurodokumentet.

  Får jag fråga hur du gjort. Är det något kaffe trick eller hur gör du?

  Vackra foton. Hälsningar från Jessika på bloggen Gula Villan

 • Mamma C

  Man bara sitter och njuter av dina fina bilder. Så du får till allt, det blir så bra. Bara att lägga fönstret vart great 🙂
  Det lät som en underbar kväll du hade igår.
  Kram Mamma C

 • Mamma Millan

  Hej där..så underbart fint du har det!!! varje hörn är ju fullt av inpiration ju!!!

  jättevackert med gamla fönster!!!!
  Har med några i våra gömmor frvår gamla stuga!!!

  Hoppas ni hade det tevligt i går då!!!! Lät så skönt sååååå!!!!

  o hoppas ni inte blir smittade!!!!

  Millan Kramar
  ~~~`*’*´~~~

  ~~* W I T H E ♥ L O V E *~~

 • Magny

  Takk for at du tittet innom meg,- Og jeg må titte innom deg, -da blir jeg alltid så glad! 🙂
  Flotte fønsterbågar, har ett gammelt som kommer fra en prestegård, der har vi spegel inni.
  Du er flink å dekorere, og jeg blir SÅ inspirert…
  Håper ditt lille barn snart blir frisk!
  Kram, magny

 • Sockersött

  Härligt med att bada med vänninorna. Dina fönster är alldeles underbara. Måste verkligen till panduro och snoka upp det där dokumentet. Du frågade om min fågelbur…den har jag hittat i en inredningsbutik i Karlstad för en billig penning. Jag betalde endast 369 kr och det tycker jag är billigt eftersom den är jättestor också.

 • Lilla Blanka

  Åh vad vackra fönsterbågar…! Jag älskar gamla spröjsade fönster..tycker de är så härlig charm i dem 🙂
  Det blev så fint med dokumentet också (det som Sara tipsade om )..ja ALLT ser helt enkelt ljuvligt ut!!!
  Kram vännen
  Mia
  ps nu skall jag kolla in vad du bytte ”bort” mot detta fina 🙂

 • Dorthe

  Vilket byte! Fönsterbågarna är ju underbara och du har pyntat så vackert. Hoppas att ni klarar er från magsjukan. Stackars din lilla son!

  Kram
  Dorthe

 • Mona.

  Åhhh,så fint det ble med vinduene hos deg !!!! Heldig var du,som fikk byttet til deg noen sånne 🙂 Takk for at du nevnte mine påskeegg,og ja,det er decoupagelim jeg bruker…..litt på eggene -og mye på fingrene…..hihiiii 🙂 Ha en fin-fin dag Anna.

 • Bland liljor och tistlar

  marika här som tycker du lyckats …med bågarna ..jag funderar på att ta det föntret m dubbel bågar och kanske göra nåt ..frågan är bara vad !!!

  tack för de fina äggen ..jag fick när du fick fönstren …mysigt vi hade i varberg igår på Kurorten ..kram marika

 • Annas skattkammare

  Så vackra fönster! Och dokumentet och de andra fina sakerna gjorde sig jättebra där.. Panduro säger du.. =) Lät ju inte alls härligt med besök på en kurort! Men jag ska inte gnälla, har ett presentkort på ett besök till selma lagerlöf spa liggande, och det ska förhoppningsvis snart bli av! Hihi, ja hygienen är viktig vid magsjuka, vi har precis läst om denna smittsamma bakterie! Ha det gott, kram /Anna

 • Kamomilla

  Jag älskar också gamla fönster och i vårt hem har vi väl tre stycken. Det är bara så vackert och pricken på i:et om de råkar ha hela glasrutor, såna underbara munblåsta… mmm

  Vad härligt med bad! Man mår så gott sen! Vilket passande sätt att fira födelsedag. Själv fyller jag fyrtio i sommar så jag måste börja planera något…
  Snart veckoslut! Vart tog veckan vägen?

 • Vanilladreams and humblebees

  Det låter härligt det där besöket… spa och salta bad!

  Vilka underbara fönster du har bytt till dig! Förvandlingen hemma hos dig går i raket fart! Du har energi som en masugn du! 🙂

  Har Panduro detta dokument menar du? Det har jag inte sett… det måste jag missat. Måste kolla igen.. det är ju så fint!

  Vilken hejjare du är på björkris! Kransar och vackra dekorationer så det riktigt spritter av vår i ert hem!

  Kramar till dig söta Anna!
  —<-@ Jenny

 • Änglahem

  Åhhh vad fint det blev med det gamla fönstret liggandes ner!! Fint pyntat!! Du är allt en liten pynterska (kan det heta så tro?).

  Låter som en härlig kväll!! Var det här inne i stan eller? Kurorten?? Finns väl fler platser men jag bara undrade, nyfiken som jag är, annars får man ju inget veta!!

  Ha en skön torsdag!!
  Kram
  Ulrika

 • Under en vind

  Godmorgon kära du! Här tittar man in en kortis på morgonkvisten och så möts av detta, va kul! Dokumentet blev så fint bakom fönstret! Igår var jag på marknad med Lönnergårds Anna, vi kom hem med två Myrtenträd var, för bara 50:-/st!!! Barnen inköpte godis och jag kom fakiskt hem med ett gammalt fönster! Jag har en plan för det och mannen verkade inte omöjlig..men det ligger lite längre fram i tiden….I helgen hoppas vi kunna göra klart dotterns rum! Enligt tapetbutiken ska vi kunna hämta den efterlängtade tapeten på lördag!
  Efter marknaden pratade och planerade vi bloggträffen över en fika, på söndag kommer all info!

  Ha en skön dag! Nu väntar jobb till 16.30……
  Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »